Follow:
Beauty

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick – Serenity

Online kwam ik de nieuwe make-up van het merk Gerard Cosmetics tegen. Vooral de liquid lipsticks spraken mij aan, maar eerlijk gezegd schrok ik nogal van de prijs (€20,-). Voor dat geld schaf ik liever een lipstick van MAC aan dan deze liquid lipstick van een -voor mij nog- onbekend merk. Toen ik laatst bij Beautybay.com wat bestelde, zag ik dat ze de Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks voor omgerekend €11,50 hadden. Bijna voor de helft van het geld! Ik besloot een gokje te nemen en de lipstick uitgebreid te testen.

gerardcosmeticsserenity1

gerardcosmeticsserenity2

Er zijn heel veel verschillende kleuren en ik besloot om voor een alledaagse, draagbare kleur te gaan. Het werd ‘Serenity’. De liquid lipstick kwam in een mooi doosje, het ziet er echt uit als een luxe product. Volgens mij is de verpakking gewoon afgekeken van Chanel, die heeft ook zo’n goudkleurig randje onderaan.

gerardcosmeticsserenity4

De huls van de liquid lipstick is zelf ook mat, net als de inhoud. Heel leuk en erg grappig. Ik heb dit nog niet eerder gezien. De dop is goudkleurig en daarop staat de naam van het merk. Ik vind de liquid lipstick er wel heel klein uit zien, veel kleiner dan ik had verwacht. Als ik zie dat er slechts 1,75 ml in zit, schrik ik nog harder. Dat is super weinig!

gerardcosmeticsserenity5

De applicator is erg fijn en hiermee kun je de liquid lipstick goed en precies aanbrengen. De geur is echt lekker, het doet mij een beetje denken aan dezelfde vanille geur die MAC producten hebben.

gerardcosmeticsserenity6

gerardcosmeticsserenity7

Serenity is een mooie kleur die tussen nude en koraal in zit. Het is een prachtige kleur die heel goed dagelijks gedragen kan worden en bij elke look past. Ik vind de kleur wel echt koraalachtig, terwijl ik gedacht had dat hij meer oudroze zou zijn. Wat wel echt een pluspunt is, is dat hij prachtig mat opdroogt en urenlang blijft zitten. Na een hapje en een drankje zit hij er nog op zoals ik hem aanbracht, maar na een maaltijd is hij een klein beetje gesleten. Je kunt de kleur opnieuw aanbrengen, maar het is niet noodzakelijk want hij slijt er heel mooi af. De liquid lipstick blijft ongeveer een uur of 5 op de lippen zitten.

Ik kocht deze liquid lipstick via Beautybay.com en daar ben je afhankelijk van de koers, maar ik betaalde er €11,50 voor en op dit moment kost hij daar €12,- omgerekend. Je kunt ze ook bestellen bij Themakeupspot.nl en dan betaal je er €20,- voor. Een aardig hoog bedrag voor zo weinig inhoud vind ik. Eerlijk is eerlijk: het is een super mooie kleur en hij blijft heel erg lang zitten. Ik zou alle kleuren wel willen. Maar voor dat geld had ik wel wat meer inhoud verwacht. Ik heb de lipstick net dus ik weet niet precies hoelang hij mee gaat, maar ik vermoed dus dat dit niet heel lang zal zijn.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

9 Reacties

 • Reply Lonneke

  Juist omdat het koraal kleurig is en matt vind ik hem mooi. Het merk is voor mij geheel onbekend en begrijp wel dat je eerst dacht dan koop ik liever een MAC voor die prijs. Beter dat je hem op Beautybay.com voor de helft zag staan.

  29/01/2016 at 06:43
 • Reply Jorinda

  Het product ziet er wel mooi uit , alleen jammer van de prijs in vergelijking met de inhoud.
  Dan koop ik liever een MAC lipstick.
  Fijne review =)
  Liefs Jorinda

  29/01/2016 at 08:20
 • Reply Mariska

  Ik heb al wel veel goeds gehoord over dit merk, alleen de prijs is inderdaad wel wat hoog. Wel een groot pluspunt dat hij goed blijft zitten!

  29/01/2016 at 13:09
 • Reply Dhini

  mooi kleurtje

  29/01/2016 at 13:28
 • Reply Jamey

  Wat een prachtig kleurtje. Hij staat je echt prachtig!

  29/01/2016 at 14:30
 • Reply Jaimy en Laura

  Ik vind de kleur heel mooi!

  29/01/2016 at 17:15
 • Reply Manon

  Heel mooi kleurtje, staat je goed!

  29/01/2016 at 17:48
 • Reply Kelly | lifestyle-boutique.nl

  Bijzondere en mooie natuurlijke kleur! Ik ben fan

  30/01/2016 at 13:02
 • Reply petra

  tjee, de kleur is niet helemaal mijn kleur, maar hij ziet er wel ontzettend goed uit op je lippen,…heel erg mooi!

  31/01/2016 at 21:52
 • Laat een reactie achter