Follow:
Overig

Goedkoop je kerstkaarten versturen

Jullie vragen je vast af of ik mij wel helemaal lekker voel. Het is rond de 35 graden en ik schrijf over het versturen van kerstkaarten. Gelukkig heb ik geen zonnesteek en voel ik mij helemaal prima! Ik wil jullie enkel op tijd informeren, dat is alles! Voor je het weet is het alweer december en sta je kerstkaarten uit te zoeken. Ik vind kerstkaarten sturen en ontvangen altijd erg leuk, maar ik vind het wel jammer dat de postzegels altijd zo duur zijn. Gelukkig heeft Sandd een eigen decemberzegel, die het versturen van kerstkaarten een stuk goedkoper maakt.

Tegenwoordig betaal je voor een postzegel veel geld en een decemberzegel is helemaal niet heel veel goedkoper (€0,73). De decemberzegels van Sandd zijn een stuk voordeliger: slechts €0,50! Dat is nogal een verschil.

Een aantal handige weetjes over de decemberzegel op een rij:
– Je kunt deze kopen bij Blokker en DPD servicepunten. Nog even geduld, maar straks kun je ze ook in de webshop van Sandd kopen. Via de website kun je heel gemakkelijk een verkooppunt zoeken, het zijn er meer dan je denkt!
– Waar je de zegels kunt kopen, kun je de post ook weer inleveren. Dit kan bij ruim 800 punten!
– De kerstzegels zijn te gebruiken in de periode eind november 2018 tot en met begin januari 2019.
– De kerstzegels zijn het jaar daarop in diezelfde periode weer te gebruiken, de waarde van de postzegels blijft dus behouden!
– Je kunt er post mee versturen tot 50 gram.
– Met de zegels wordt je post door heel Nederland verstuurd.
– Je kunt ook je kerstkaarten binnen Europa (2 postzegels) en buiten Europa (3 postzegels) ermee verzenden.
– De bezorgdagen van Sandd zijn op dinsdag en vrijdag.

Ik heb vorig jaar zelf alle kerstkaarten verstuurd met Sandd. De lage prijs was voor mij een hele belangrijke reden waarom ik voor Sandd heb gekozen. Ik kocht de decemberzegels bij de Blokker en leverde daar ook de kerstkaarten weer in. Ze werden keurig op de eerstvolgende bezorgdag bezorgd. Met verjaardagskaarten kan dat niet, maar met kerstkaarten maakt het niet uit op welke dag ze bezorgd worden. Ik heb nog een aantal decemberzegels over en die kan ik dit jaar weer gebruiken, echt ideaal!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter