Follow:
Baby/kind, Beauty, Fashion

Haal met HEMA de kerst in huis!

Afgelopen donderdag ging ik weer voor het eerst sinds lange tijd naar een persevent. Ik bezocht het HEMA kerstevent, waarbij ik kennis kon maken met het gehele kerstassortiment. Van hun limited edition make-up tot de lekkerste broodjes en van schattige baby glitter rokjes tot hun bekende tompouce in een kerstjasje.

HEMA had er echt een kerstfeestje van gemaakt! Bij binnenkomst kwam de party versiering me al tegemoet en de alcoholvrije hugo stond al klaar. Ik kwam aan de praat met Maud van Maudgeniet.nl en samen hebben we kennis gemaakt met de nieuwe HEMA kerst items en genoten van de heerlijke hapjes!

HEMA heeft zoveel leuks voor in huis! Voor op de bank of voor op de kast. Er is zoveel leuks! Dat je bij HEMA terecht kon voor kaarsen wist je vast al, maar wist je ook dat ze hele hippe kerstversiering hebben?

En genoeg voor in de kerstboom! Veel soorten ballen in verschillende kleuren, maar ook te gekke kerstballen in de vorm van een robot of een ijsje. Voor als je eens wat anders wilt dan normaal. Super leuk!

Met HEMA kun je de tafel prachtig dekken, zodat je familie kunt uitnodigen met Kerst. Ze hebben namelijk ontzettend veel keuze met al hun lekkere eten. Ik heb van alles geproefd, ik had er een complete maaltijd aan.

Ik begon met deze leuke broodjes. Er was genoeg om erop te doen: tapenade, brie en verschillende salades. Zo ontzettend lekker! Er was ook carpaccio, soep, mini saucijzenbroodjes en nog veel meer!

HEMA heeft ook hele bijzondere smaken popcorn. De kaas variant is echt iets voor mensen die van hartig houden, maar ben je net als ik een zoetekauw dan zul je de prosecco variant veel lekkerder vinden. De popcorn zit ook echt in super mooie bussen, ook geweldig om cadeau te geven!

HEMA is met hun blogevenementen nooit zuinig wat betreft de lekker dingen die ze aanbieden. Ze stallen echt van alles uit en je mag zoveel eten als je wilt. Deze taart had ik graag geproefd, maar ik was al aardig vol en het paste er niet meer bij in.

Oh chocolade! Ik houd ervan. In de weken naar Kerst staat er bij mij thuis altijd een schaaltje met chocolaatjes op tafel. Zo lekker! Ziet deze etagere er ook niet fantastisch uit?

Genoeg over al dat lekkere eten, laten we doorgaan naar de baby kerstmode. Hoe geweldig is dit rokje met jasje, vol met glitters? Ik vind het zo schattig!

Dit is een compleet ander setje, maar wel lekker warm en dus ideaal voor de winter.

De dames Kerstcollectie vind ik heel gaaf! HEMA is heel hip dit seizoen. Ze hebben geweldige velvet jurken met volantmouwen! En een gaaf jasje, vol met glitters. Ze hebben een top en blouse die nogal doorschijnend zijn, maar ook lekkere warme truien met een leuke tekst. Ik ben zelf echt fan van het glitter jasje, dat je vooraan ziet hangen.

Zelfs voor een leuke clutch kun je bij HEMA terecht!

HEMA heeft natuurlijk ook een beautylijn. De verzorgingsproducten zijn goud met roze en de limited edition make-up voor Kerst heeft een zwart met gouden verpakking.

Kijk deze schattige plaknagels dan?!

Even een touch up met de nieuwe HEMA make-up. Ik heb een hele gave gouden lip topper gezien, die wil ik nog graag bemachtigen. In de goodiebag zat een mooi highlighter palette, dat wil ik nog reviewen binnenkort.

Een aantal rondjes wijn van de echte kenner, Harold Hamersma. Ja, HEMA is echt van alle markten thuis.

Op het event konden we een broodplank laten graveren. Ik vond het moeilijk om te bedenken wat ik erop wilde hebben staan, maar uiteindelijk koos ik voor deze tekst. Het laserapparaat zorgde ervoor dat mijn gekozen tekst binnen enkele seconden op de broodplank gegraveerd stond. Het leuke is dat enkele HEMA vestigingen (als ik het goed heb begrepen in de grote plaatsen) deze service in hun filiaal hebben, zo vlak voor de feestdagen. Dan kun je je broodplank ook personaliseren, voor een paar euro.

En als je uiteindelijk een leuk cadeautje hebt gevonden bij HEMA, kun je deze inpakken met dit super leuke inpakpapier, dat je uiteraard ook bij HEMA kunt kopen.

Naast al hun Kerst artikelen, hebben ze ook super leuke dingen voor oud&nieuw. Haal dus niet alleen de Kerst in huis met HEMA, maar ook alles voor een feestelijke party tijdens de jaarwisseling!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Kirsty

  Wat leuk dat je hierbij bent geweest! Naar die popcorn in bijzondere smaken ben ik eigenlijk best nieuwsgierig.

  10/12/2017 at 22:02
 • Reply Nienke

  Wat een keuze zeg. Al dat lekkers is sowieso wel aan mij besteed maar de rest ziet er ook wel erg leuk uit. Vooral die snij/brood plank.

  12/12/2017 at 15:09
 • Laat een reactie achter