Follow:
Fashion

Hallo puntige enkellaarsjes met strik!

Terwijl ik mijn herfstgarderobe aan het uitzoeken ben, hebben we nog een prachtige nazomer. ‘ Nachts is het koud en dat merk je in de ochtenden ook nog, maar ‘s middags gaat de temperatuur een heel stuk omhoog en kun je nog lekker genieten van de zon. Een perfecte outfit voor dit weer is mijn jumpsuit, die ik graag draag. Deze jumpsuit heeft wijd uitlopende pijpen en daar hoort in mijn ogen toch wel echt een schoen met hak onder. En laat ik nou net een tof, nieuw paar enkellaarsjes hebben!

Hoe gaaf zijn deze enkellaarsjes? Ik vind ze geweldig! Ze zijn perfect voor de herfst. Ik houd niet van saaie schoenen, ze mogen er best wel uitspringen. Deze schoenen van het merk Billi Bi doen dat! Het zijn zwarte, suède laarsjes met een puntige neus en een strik bovenop.

De laarsjes zijn heel elegant. Ze staan erg goed onder een jurk of rok. De laarsjes springen er dan uit en daarbij is er ook nog een groot gedeelte van de benen zichtbaar, niet geheel onbelangrijk als je vrij klein bent. Onder deze jumpsuit staan de laarsjes ook geweldig. Doordat de pijpen van de broek zo wijd zijn, vind ik dat een smal paar chique schoenen daar perfect onder past. De hak is perfect: groot genoeg om elegant te zijn en klein genoeg om er comfortabel op te kunnen lopen.

Deze enkellaarsjes heb ik uitgezocht bij www.deschoenenfabriek.nl. Daar hebben ze ontzettend veel schoenen voor dames en heren. Ze hebben er toffe sneakers, prachtige pumps, hele stoere boots en nog meer kwalitatief hele goede schoenen van zowel bekende merken als (voor mij) onbekende merken.

Hier nog even wat close-up foto’s van de laarsjes. Het suède leer is prachtig, het model is fantastisch en de hak is perfect. Het zijn prachtige laarsjes die ik deze herfst vast nog heel veel zal dragen!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter