Follow:
Fashion

Het bikini seizoen is geopend!

Vorige week hebben we al mogen genieten van een voorproefje van de zomer. Het was echt heerlijk warm weer! Ik kwam erachter dat mijn teennagels er nog helemaal niet klaar voor waren (daar heb ik snel een kleurtje op gedaan), dat ik hoognodig nieuwe teenslippers nodig heb en kan mijn bikini dit jaar nog wel? Om nog even lekker in de zomerse sferen te blijven, heb ik een aantal leuke bikini’s onder elkaar gezet, die ik tegen kwam bij LASCANA!

Zwart met witte bikini’s zijn helemaal de trend aankomend zomer! Hoewel ik zelf heel erg van kleur houd, vind ik deze bikini’s ook echt super leuk. Het staat gewoon ontzettend vrolijk. Bij de linker triangel bikini zie je een klein beetje mintgroen toegevoegd, ook erg tof. Na een dagje strand trek je een zwart jurkje over je bikini om vervolgens lekker de avond op het terras door te brengen.

High neck bikini’s zijn de absolute nieuwkomers. De afgelopen tijd zijn high neck bh’s overal te zien en het logische gevolg is dat de bikini’s dit ook hebben. Als je even helemaal wat anders wilt op bikini gebied, is dit wel wat voor jou. Of als je graag een bikini wilt dragen, maar een bikinitop eigenlijk te bloot vindt. Of als je gewoon lekker met de nieuwste trend mee wilt doen!

Je kunt een bikini ook op kleur uitzoeken. Als je een mooie gebruinde huid hebt, is het erg gaaf als je een turquoise of mint kleurige bikini draagt. Je bruine kleur zal dan nog bruiner lijken! Ik word helemaal vrolijk als ik deze prachtige kleurtjes zie!

Persoonlijk blijft mijn meest favoriete kleur toch roze. Dat komt natuurlijk omdat roze mijn lievelingskleur is, maar ik vind roze ook het mooist staan bij een lichte huid en blonde haren. Ben je erg bleek, dan raad ik je aan om voor een vrolijke kleur te gaan. Roze dus bijvoorbeeld of juist multicolor!

Welke bikini zou jij het liefst dragen?

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Florentine

    Yeeeah! Wat een gave bikini trends dit seizoen, hé?! Ik ben er helemaal fan van. Super gave exemplaren heb je hier uitgelicht 🙂

    26/04/2018 at 17:05
  • Laat een reactie achter