Follow:
Fashion

Hier shop je altijd zonder verzendkosten!

Online shoppen is iets wat ik graag doe. Soms heb ik iets in gedachten en dan ga ik daar online naar op zoek. Een andere keer zoek ik iets leuks voor een feestje en laat ik mij verrassen door het aanbod van verschillende winkels. Ik heb een aantal favoriete webshops waar ik altijd kijk. Dat ze favoriet zijn, heeft met 2 dingen te maken: ze leveren snel en de verzendkosten zijn gratis. Ik heb er namelijk een hekel aan om verzendkosten te betalen! Dat vind ik gewoon jammer van het geld. Gelukkig is er nu een site met een verzameling aan webshops, die allemaal gratis verzenden!

Dat is toch hartstikke ideaal?! Want zeg nou zelf: van die 5 a 7 euro verzendkosten kun je vaak nog wel iets extra’s bestellen. En dan zijn er ook nog webshops waarbij je de verzendkosten moet betalen en de retourkosten ook nog eens voor eigen rekening zijn. Nou, dan moet ik wel zo zeker van de maat zijn en het item zo super graag willen hebben, voordat ik daar ga bestellen. Liever kijk ik dan gewoon verder, naar iets soortgelijks, bij een webshop waar ik die extra kosten er niet bij krijg.

Nu heb ik een aantal favoriete webshops, waarvan ik weet dat ik deze extra kosten niet hoef te betalen. Als ik het niet weet, is dat het eerste waar ik naar op zoek ga als ik een nieuwe webshop heb gevonden. Afhankelijk daarvan beslis ik of ik wel of niet verder kijk. Echt waar!

Nu is er gelukkig iemand zo slim geweest om een website te maken met daarop een lijst van webshops die geen verzendkosten rekenen. Op www.gratislevering.nl kun je namelijk direct zien bij welke webshops je moet wezen als je, net als ik, ook niet van die verzendkosten houdt. Je kunt uit verschillende categorieën kiezen, zoals kleding, schoenen, lingerie, zodat je weet waar je kleding zonder verzendkosten kunt bestellen en ook waarbij schoenen geen verzendkosten hebben.

De lijst met webshops van kleding die je op dit moment te zien krijgt, is nog niet zo heel erg lang. Ik heb vernomen dat deze binnenkort uitgebreid wordt dus dan heb je nog meer keuze! Ook staat er bij wat de levertijd is en de betaalmogelijkheden zijn. Ook belangrijke informatie om direct te weten! Ik vind het slim bedacht en ik hoop dat de lijst snel langer wordt, zodat wij met z’n allen lekker online kunnen shoppen zonder verzendkosten!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Manon

  Dat is handig om te weten

  12/04/2017 at 14:30
 • Reply Eva

  Wat handig! Ik kan me inderdaad ook ergeren aan die verzendkosten altijd. Daarom bestel ik niet zo vaak iets online, maar omdat ik eigenlijk wel kleding nodig heb, was ik van plan om dat binnenkort wel te doen. Handig dat je deze tip deelt dus! Precies op tijd 🙂

  12/04/2017 at 21:46
 • Reply Joor

  Wat handig om te weten!! 🙂 Super!

  13/04/2017 at 15:18
 • Reply Lucia

  Super tip! Dank je wel.

  15/04/2017 at 13:50
 • Reply Daan

  Sorry, maar gratis bestaat niet. Ze rekenen dan wel geen verzendkosten, maar ergens betaal je deze toch nl in de prijs van het product.

  20/04/2017 at 22:12
  • Reply Bertine

   Ja dat is natuurlijk zo. Maar… er zijn webshops die hetzelfde product aanbieden en er wel verzendkosten voor vragen. Dus de webshops die hetzelfde product gratis verzenden, halen die verzendkosten van hun eigen winst af.. Dus dan is het voor de klant wel degelijk gratis!

   21/04/2017 at 09:26

  Laat een reactie achter