Follow:
Fashion

Hippe sneaker: Asics Gel-Lyte V

De sneakertrend hobbelt nog even door. Dat vinden we met z’n alles vast niet erg, want sneakers lopen zo comfortabel! Inmiddels heb ik ze in heel veel kleuren verzameld en kijk ik elk jaar opnieuw welke sneaker helemaal trendy is. Op dit moment is de Asics Gel-Lyte V sneaker helemaal hot!

Nieuw is de Asics Gel-Lyte V sneaker niet. In 1993 werd de sneaker voor het eerst uitgebracht. Een wit met paars paar, zoals hip was in 1993. Hoewel het model hetzelfde is gebleven, zijn er nu wel andere keuzes gemaakt wat betreft kleuren en materialen. Toen vooral gebruikt om de marathon te lopen, vandaag de dag vooral gedragen door fashion liefhebbers.

Ik snap wel waarom de Asics Gel-Lyte V sneakers nu zo populair zijn. Het is een lichtgewicht schoen met goede demping. Ik heb ze zelf niet, maar ik denk dat ze heerlijk lopen! De gel speelt daar natuurlijk een grote rol in. De sneaker schijnt verder ook heel flexibel te zijn, waardoor aan- en uittrekken heel gemakkelijk gaat. Inmiddels zijn deze sneakers er in heel veel verschillende kleuren: van het stoere zwart tot het lieve roze. Je kunt een effen kleur kiezen, maar ook een paar met opvallende strepen, die kenmerkend zijn voor de Asics Gel-Lyte V.

Aangezien sneakers momenteel heel acceptabel zijn, kun je deze Asics dus prima in het dagelijks leven aan. Bloggers dragen de sneakers vooral onder een destroyed jeans, maar een enkeling laat zien dat de sneakers ook stoer kunnen staan onder een rok of jurk.

Wat ik niet wist, is dat de Asics Gel-Lyte V voor de hele familie te koop is. Dit model begint namelijk al vanaf maat 19! Super stoer om je kleintje in zulke schoenen te zien lopen lijkt me! Uiteraard zijn de modellen er ook voor zowel mannen (tot en met maat 48!) als vrouwen en dus kan je kindje matchen met het hele gezin! Hoe leuk is dat?!

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit model sneaker? Op de website van Sportshowroom.nl zie je allerlei verschillende kleuren bij elkaar staan. Deze website is een online zoekmachine voor sportartikelen, gecombineerd met een inspiratieblog.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Ik snap de hype wel! Ik hou ervan!! Ik ben trouwens wel zo’n moeder die zowel voor haarzelf, mijn vriend en Noud dezelfde zou bestellen 🙂

  22/06/2018 at 07:06
 • Reply Maarten

  Wij zijn al weken op zoek naar sneakers voor onze jongste zoon. Met bijna negen jaar begint hij al een eigen smaak te ontwikkelen en hij moet stevige stappers om niet scheef te gaan lopen.
  Van schoenenwinkel Kievit in het MST hebben we een lijstje gekregen. Hierop staan ook de Asics Tiger Lyte III en V. Met sportshowroom.nl moet het lukken om deze week de juiste sneakers te vinden.

  10/07/2018 at 06:41
 • Laat een reactie achter