Follow:
Overig

Houten decoratie ladder van Action

Gisteren ging ik op de fiets (super dom natuurlijk) naar de Action en nam heel veel leuks mee naar huis. Ik zag daar een super leuk houten decoratie laddertje. Vorig jaar heb ik alles afgezocht voor een decoratie ladder voor Veerle haar slaapkamer en nu kwam ik spontaan een klein laddertje tegen bij de Action. Voor maar €3,79! Ik nam ook wat leuke accessoires ervoor mee.

Het is een klein laddertje met (volgens de kassabon) de volgende afmetingen: 23×2,5×118 cm. Er waren twee kleuren ladders: een neutrale houten kleur en een grijze. Die laatste koos ik, want die vind ik het beste bij ons interieur passen. Het is echt een heel simpel en lichtgewicht laddertje, maar daar is de prijs ook naar.

Zo heb ik het laddertje gestyled! De witte woondeken had ik al (Ikea, €2,79) en de verlichting en het vogelhuisje heb ik bij Action gekocht. Wij hebben veel roze accenten in onze woonkamer, vandaar dat ik voor roze items heb gekozen.

De led slinger met bollen en kwastjes kostte €3,58. Er moeten 2 AA batterijen in en dan geven de bollen licht.

Het houten vogelhuisje kostte €0,67. Ik heb hiervan het touwtje doorgeknipt en er zelf een nieuw touwtje aangemaakt, anders kreeg ik hem niet aan de ladder gehangen.

Dit is ‘s avonds het resultaat. Ineens is onze lege hoekje, dat voornamelijk uit snoeren bestaat, omgetoverd tot een gezellig hoekje. En dat voor een paar euro’s!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter