Follow:
Fashion

Ibiza outfit: playsuit

Elke woensdag is er op Ibiza de ‘Hippy Market Punta Arabi’. Het is alweer 2 weken geleden dat ik hier was. Ik ben gek op Ibiza, het is er heerlijk! Mooi weer, leuke sieraden en fantastische stranden. Voor mijn blog schoot ik die dag outfitfoto’s op deze Hippy Market, om je het echte Ibiza gevoel te geven!

Wat is de Hippy Market toch fantastisch! Ik vind het geweldig om rond te struinen over de markt. Op woensdag is er de Hippy Market Punta Arabi en persoonlijk is dat mijn favoriete markt. Op zaterdag is er de Hippy Market Las Dalias en die vind ik net wat minder gezellig, maar ondanks dat toch wel de moeite waard. Dit jaar zijn wij alleen naar de Hippy Market Punta Arabi geweest. We waren er ‘s ochtends direct toen het open ging (10.00 uur) en dat is de beste tijd om er heen te gaan. De kramen liggen nog helemaal vol, er is nog ruimte genoeg om te parkeren en het is nog niet super warm.

Alle verkopers stallen hun spullen met erg veel zorg uit. Alles sieraden liggen perfect recht op de kraam en de rieten manden hangen langs de zijkanten van de standjes. Het zijn namelijk niet zomaar kramen, maar complete stands. Hierdoor kun je alles rustig in de schaduw bekijken, heel slim.

Je kunt er echt van alles kopen: van sjaals tot sieraden en van hoeden tot tassen. Het zijn voornamelijk leuke accessoires in echte Ibiza stijl. Ook voor kinderen is er houten speelgoed. Er is zoveel leuks, ik kan het niet eens opnoemen. Alles is natuurlijk heel kleurrijk!

Op deze dag trok ik mijn nieuwe playsuit van Primark aan. Ik vind het een fantastisch leuk kledingstuk en perfect voor op Ibiza. De volants aan de mouwen en aan de broekspijpen maken het een trendy outfit. De kleur rood maakt het een zomerse look.

De playsuit heeft een laag uitgesneden hals. Hiermee ga ik eigenlijk buiten mijn comfort zone, al verleg ik mijn grenzen makkelijker als ik op vakantie ben. Het layeren van kettinkjes is wel erg leuk met een laag uitgesneden hals. Ik draag hier de Minitials ketting met de letter V, een gouden ketting die ik elke dag draag. De Ibiza achtige ketting met turquoise stenen komt van de webshop www.aphrodite-store.com. Een super mooie ketting die mooi bij mijn andere gouden ketting past. Ik vond de ketting ook echt een Ibiza look hebben en daarom heel geschikt bij deze outfit. De ketting kost €23,90. Hij is er ook in het zilverkleurig, mocht dat beter bij je passen. Met de code trendymama krijgen jullie 10% korting op alles. Verzending is altijd gratis bij deze webshop!

De zonnebril is trouwens van Guess, ik kocht deze laatst bij de TK MAXX in Hannover. Ik vind het een te gek montuur en ben er erg blij mee. De sandalen (alleen te zien op de eerste foto) heb ik al enkele jaren en zijn van het merk River Island.

Normaal gesproken maak ik mijn outfitfoto’s altijd met mijn spiegelreflex camera en een 50mm 1.4 lens. Echter zijn deze foto’s gemaakt met mijn iPhoneX, in de portretfunctie. Best mooi geworden toch?

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Mooie foto’s!! Super leuke outfit ook, ik hou van Ibiza!

  13/06/2018 at 07:57
 • Reply Tamara S

  Oeh, die jumpsuit is geweldig en staat je heel mooi! Leuk, in combi met die sandaaltjes.

  14/06/2018 at 03:52
 • Laat een reactie achter