Follow:
Fashion

Ik ben het ‘spring maar in mijn bakfiets’ sneakertype

Je zult je vast afvragen waar de titel van deze blogpost vandaag komt. Nou, dat kan ik je vertellen. Op de site van Plutosport vond ik het artikel ‘9 sneakers voor ieder type’. Dat gaat over dat sneakers ooit hippe sportschoenen waren en dat nu iedereen mee doet aan de sneakercultuur (zo waar!). En over welk sneakertype je bent. Ik ben dus het ‘spring maar in mijn bakfiets’ sneakertype. Zonder dat ik een bakfiets heb, maar dat ligt dus aan de sneakers die ik wel heb…

De sneakers die daarbij horen, zijn de Adidas Stan Smith sneakers. Absoluut mijn favoriete paar sneakers! Ondanks dat ik echt wel 30 paar sneakers heb, zijn de Stan Smiths mijn favoriete paar. Ik draag die dan ook het meest. Dat komt waarschijnlijk door de witte kleur, die overal mee te combineren is. Dat komt vast ook door het model, die staat leuk onder zowel een rokje als een jeans. En tot slot zitten ze ook gewoon super lekker en dat is ook een grote reden waarom ik ze graag draag!

Ik kocht mijn Adidas Stan Smith sneakers vorig jaar al en ze zien er nog steeds mooi uit. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik zo’n type ben die direct een doekje pakt als er een vlek op zit. Ik ben er zuinig op. In het artikel van Plutosport staat ook een ‘vies worden mag’ sneakertype. Dan draag je graag Converse All Stars. Ondanks dat ik ook heel graag Converse draag, ben ik totaal niet het ‘vies worden mag’ type. Waarschijnlijk ben ik de enige in de hele wereld die ervoor zorgt dat ook mijn Converse sneakers er als nieuw uit blijven zien. Eerlijk is eerlijk, bij een paar All Stars hoort dat ook gewoon niet, terwijl het bij een paar Stan Smith sneakers prima kan. Die kunnen heerlijk glimmen onder een leuke jurk waarbij je perfect gekrulde haren hebt.

Nog even terug komen op dat ‘spring maar in mijn bakfiets’ type. Ik mag dan wel geen bakfiets hebben, maar ik ben inderdaad wel moeder. Een moeder die houd van wandelen met haar baby, maar ook een aantal dagen in de week werkt en ondertussen er hip bij wil lopen. Dus stiekem snap ik die naam wel. Stan Smith sneakers zijn ideaal voor moeders. En voor vaders trouwens. Want mijn man heeft zelfs 2 paar van dit merk. En ik heb gezien dat ze er ook voor kleine kinderen zijn. Nog een jaartje geduld en dan krijgt ook mijn lieve dochtertje een paar Adidas Stan Smith sneakers. Dan zijn we het ‘spring maar in mijn bakfiets’ gezin.

Ben je benieuwd naar welk sneakertype jij bent? Lees hier het sneakertype artikel van Plutosport!

Met de code BLG-PLUTO-9RXX8 krijg je €5,- korting in de webshop van Plutosport!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

3 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Wat een super leuk artikel!! Ik ben het ‘net ff wat anders type’ denk ik..alhoewel ik van alles wel een klein beetje herken haha. Wat leuk om te zien! Ik vind je uitgekozen sneakers heel tof!

  04/08/2017 at 08:19
 • Reply Jorinda

  Wat een leuk artikel zeg =)
  Ik ga ook even kijken!
  Liefs Jorinda

  04/08/2017 at 09:44
 • Reply Sonja

  Hahaha… ik ga de test eens doen!

  05/08/2017 at 17:20
 • Laat een reactie achter