Follow:
Beauty, Fashion

Ik ging naar de Lidl en kocht…

…kleren, schoenen en een föhn! Dat had je niet verwacht he? Twee keer per week doe ik boodschappen bij de Lidl. Ik kom dan altijd thuis met een krat vol boodschappen. Deze week zag ik, behalve de nodige boodschappen, nog veel meer leuks liggen! Een fantastisch zilverkleurig paar pumps, een jeans, een t-shirt en ook nog een föhn!

De zilveren pumps had ik laatst al een keer in de folder gezien, alleen ik wist niet meer vanaf wanneer ze te koop zouden zijn. Dat vind ik altijd zo onhandig aan de Lidl folder, sommige acties gaan een week later pas in. In elk geval zag ik de zilverkleurige pumps van Heidi Klum nog liggen in mijn maat! De pumps glimmen fantastisch mooi en ze hebben een geweldige hak. De pumps zijn gemaakt van echt leer en dat bekent dat de prijs van €19,99 echt een koopje is!

Daarnaast zag ik deze jeans liggen. Het is een super skinny jeans met een gerafelde onderkant. Er was ook een donkere wassing, maar met de lente in het vooruitzicht besloot ik voor de lichte wassing te gaan. Ik heb nog nooit eerder een jeans van Lidl gehad, dus de maat was een gokje, maar deze bleek goed te zijn. De prijs van deze jeans was €14,99.

In de bak met afprijzingen zag ik dit shirt liggen. Een zwart shirt met prachtige goudkleurige applicaties op de schouders. Super mooi! Dit shirt kostte nu maar €2,-. Wat een geluk dat mijn maat er nog lag!

Deze föhn was ook afgeprijsd, voor €10,-. Hij is van Paris Hilton en daar heb ik niets mee, maar daar ging het mij ook niet om. Ik kon wel een nieuwe fohn gebruiken, want op mijn oude fohn passen de opzetstukken niet meer en ook zit die fohn vol met stof. Dat krijg je na jarenlang gebruik. Tijd om mijn oude fohn te vervangen dus! En voor dit prijsje is dat een lachtertje.

Koop jij wel eens iets anders dan etenswaren bij Lidl?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een mooie broek!
  Wij komen eigenlijk nooit bij de Lidl.
  Liefs Jorinda

  08/03/2018 at 08:37
 • Reply Froukje

  Superleuk! Ik koop bijna alles bij de Lidl. Laatst nog een staafmixer, maar ook wel eens wat kleertjes voor Olivier, speelgoed, of een leuk kastje. Echt Lidlfan!

  09/03/2018 at 10:39
 • Laat een reactie achter