Follow:
Overig

Inspiratie voor een Valentijns cadeau

Op 14 februari is het Valentijnsdag, dat duurt niet lang meer. Iedereen viert deze dag anders. De een vindt een bos bloemen genoeg, terwijl de ander een weekend weg gaat. Je kunt ook een cadeau voor elkaar kopen, maar wat koop je dan? Ik geef inspiratie voor een Valentijnscadeau voor jouw geliefde.

 • Bestel een chocoladereep of -telegram met een lieve tekst. Tegenwoordig kun je dit heel gemakkelijk online bestellen en als je een chocolaterie in de buurt hebt kun je het daar ook laten maken. Je eigen -lieve- tekst zal vast goed vallen (en de chocola ook!).
 • Maak zelf een taart met hartjes erop. Dr. Oetker heeft hele leuke suikerhartjes, die je op zijn lievelingstaart kunt strooien.
 • Een mooi sieraad. Voor een man zal dit een mooi horloge of een stoere lederen armband zijn. Weet je niet zeker wat hij kan waarderen als sieraad? Check het dan heel stiekem voor de tijd even.
 • Geef hem zijn favoriete drankje. Dit kan een alcoholisch drankje zijn, maar ook een speciaal soort koffie. Ik heb mijn man ooit eens een emmer vol met speciaal bieren gegeven.
 • Koop een mooi kledingstuk van zijn favoriete merk. Dit klinkt voor ons vrouwen niet zo romantisch, maar zeker weten dat de mannen hier blij mee zullen zijn!
 • Een pasjeshouder is blijkbaar wat mannen willen. Weer zoiets wat ik zelf niet bijzonder vind, maar mannen blijken het een toffe gadget te vinden.
 • Over gadgets gesproken: wat dacht je van een bluetooth speaker? Zeker weten dat je ze daar blij mee maakt.
 • Een fotocadeau. Bij Webprint kun je prachtige Valentijnscadeaus met je eigen foto bestellen. Bijvoorbeeld een mok, een telefoonhoesje of een schort met daarop een foto van jullie samen. Hartstikke leuk! Ik bestelde laatst een aantal foto cadeaus en die zal ik hieronder even laten zien. Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van de foto’s die mijn man van mij en mijn zwangere buik maakte laatst!

Deze muismat is heel flexibel en eigenlijk heel simpel. Maar je kunt hem zo leuk maken als je zelf wilt. Typ er een lieve tekst op of een mooie foto van jullie samen en je hebt een super leuk Valentijnscadeau. De muismat is aardig groot dus er is lekker veel ruimte om met de muis rondjes te maken. €9,95

Een sleutelhanger is ook een super leuk idee! En dat kan echt een mannelijk cadeau zijn, vooral met de stoere stalen rand. Hij heeft vast een autosleutel, fietssleutel of huissleutel dus zeker weten dat hij met dit cadeau wel wat kan! €8,95

Een acryl fotoblok is eens wat anders dan een foto op canvas. Zelf had ik er nog nooit van gehoord en ik ging de gok aan door een foto hierop te bestellen. En wat pakte dat goed uit! Je moet het zien als een plastic blokje, waarbij de foto op de achterzijde is geprint, maar je het extra mooi ziet vanaf de voorkant. Ik kan niet goed uitleggen hoe dat er precies uitziet en bovenstaande foto kan ook niet weergeven hoe mooi het in het echt is. Maar wil je een origineel cadeau geven wat er echt uitspringt? Bestel dan een foto op een acryl fotoblok! €29,95

Ik had de producten van Webprint na 3 dagen al in huis! Dus je bent nog ruim op tijd met het bestellen van je Valentijnscadeau.

Wat ga jij geven op Valentijnsdag?

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply manon

  Hele leuke tips. Ik vind die sleutelhanger met jouw foto wel echt super mooi

  05/02/2017 at 13:01
 • Reply Wilmaaa

  Die sleutelhanger vind ik wel gaaf of zo’n fotoboek 🙂

  05/02/2017 at 13:39
 • Reply Nienke

  Wat een super leuke cadeau ideetjes. Ik ben single, maar het is altijd leuk om vriendinnen te verrassen. 😉

  05/02/2017 at 14:00
  • Reply Bertine

   Ja inderdaad! of jezelf;)

   05/02/2017 at 14:02
 • Reply Lisa

  Wat een leuke ideeën! Zelf ben ik niet zo origineel en kom ik meestal met een luchtje aankakken waarvan ik weet dat ie het lekker vind… nooit verder gedacht dat er zulke unieke cadeautjes te krijgen zijn!

  05/02/2017 at 16:44
 • Reply YuStSoMe

  Ik wist niet dat webprint zulke leuke cadeau’s had. Wel een idee voor mijn man een sleutelhanger!

  05/02/2017 at 19:08
 • Reply karlien

  Leuke tips zeg! Wij vieren Valentijnsdag eigenlijk nooit (helaas) want het valt tussen ons samen-zijn jubileum, verjaardag van de jongste en onze trouwdatum. Maar ik zal hem dit laten lezen 😉

  05/02/2017 at 20:52
 • Reply Dhini

  Wat leuk tips. Mooie buik heb je

  06/02/2017 at 09:15
 • Laat een reactie achter