Follow:
Overig

Kleur in je kamer met een foto op schoolposter

Je kent die ouderwetse schoolposters vast nog wel: met daarop de wereldkaart of afbeeldingen van dieren. Tegenwoordig zijn die schoolposters weer helemaal hip voor in bijvoorbeeld de baby- en kinderkamer. Helemaal origineel is het wanneer je je eigen foto af kunt laten drukken op een schoolposter. Eens wat anders dan een foto afdrukken op canvas.

Ik zat te twijfelen welke foto ik op een schoolposter af zou laten drukken. Ik kon niet goed kiezen tussen een prachtige, zomerse foto van mijn dochtertje of eentje waar ons hele gezin op zou staan. Aangezien ons gezin nu nog uit 3 personen bestaat, maar er eentje onderweg is, heb ik toch gekozen voor de schoolposter waar mijn dochtertje alleen op staat. Deze is gemaakt tijdens onze vakantie, vorig jaar. Ik heb in de foto het ‘ Trendymama’ logo gezet, omdat ik niet wil dat er misbruik van deze foto gemaakt wordt (aangezien mijn dochtertje erop staat). In het echt staat dit watermerk natuurlijk niet op de schoolposter.

Het is een mega schoolposter geworden, met afmeting 120×90. Ik wist dat deze groot zou zijn, maar toen hij binnen kwam was ik toch een beetje verbaasd over de mega afmeting. Ik heb er een hele muur vrij voor gemaakt, haha! In de kamer hangt onze wereldkaart op canvas al, vandaar dat deze schoolposter nu in de keuken hangt.

De kwaliteit is echt heel goed. De foto is super scherp en de kleuren spatten er van af! Dat kun je op bovenstaande foto’s ook wel zien. Moet je zien hoe scherp, duidelijk en mooi deze zijn?!

Er zit een super makkelijk ophangsysteem bij. Met twee latjes boven en twee latjes onder hang je de schoolposter op. Er zitten namelijk magneetjes in de latjes, waar je de schoolposter tussen kunt leggen en de latjes vervolgens op elkaar kunt klikken. De magneetjes zijn sterk genoeg om de mega schoolposter te dragen, hij blijft goed hangen.

De schoolposter komt van Fotocadeau.nl.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Axl

    Wat leuk! Je maakt een kamer zo een stuk meer ”eigen”.

    05/04/2020 at 22:14
  • Laat een reactie achter