Follow:
Overig

Kleur in je woonkamer met Philips Hue

Ben je op zoek naar meer gezelligheid in je woonkamer? Je kunt heel veel nieuwe accessoires kopen, maar wist je dat lampen ook veel doen op dat gebied? Een dimmer aansluiten zorgt al voor meer gezelligheid in je woonkamer, maar ook de Philips Hue lampen geven een speciaal effect. Je kunt je woonkamer er namelijk elke dag een ander kleurtje mee geven. Dat doen wij ook.

Het begin
Het begon met de Philips Hue LivingColors Iris en een starterset. De LivingColors Iris is een hele moderne lamp. Je kunt hem op een kast plaatsen, maar ook op de grond. Voordat wij een dochtertje hadden, stond deze lamp altijd op de grond. Daarna heeft de lamp een tijdje op een tafeltje gestaan, dat heb je kunnen zien in het artikel over de nieuwe speelplek in onze woonkamer. Nu staat de lamp op een plank, omdat er een snoer aan zit en dat wel zo veilig is.

Inmiddels is elke lamp in onze woonkamer vervangen door een Philips Hue lamp en hebben we er ook 2 in de keuken. Het is handig en het is leuk. Mijn man kwam er destijds mee aanzetten en toen moest ik er echt aan wennen, maar inmiddels zie ik ook wel in dat het veel meer sfeer brengt.

Verschillende lampen
Er zijn nog veel meer Philips Hue producten, zoals spotjes, een lightstrip, een tafellamp en nog veel meer. Het merk wordt steeds uitgebreider heb ik het idee. Bekijk maar eens de Philips Hue lampen van Lampen24. Op die website staat een goede omschrijving per product en worden ook precies de specificaties vermeld.

De lampen die wij zelf vooral hebben, zijn de lampen voor de uitbreiding. Deze kunnen de traditionele lampen vervangen. Wij hebben ze vervangen in onze vloerlamp en tafellampen in de woonkamer. Ook de hanglampen in de woonkamer hebben dus deze Philips Hue lampen. Mocht je sowieso nog op zoek zijn naar een mooie lamp, bij Lampen24.nl kun je vast en zeker slagen, want ze hebben een heel groot assortiment. Ze hebben zowel binnenverlichting als buitenverlichting. De keuze is echt reuze, want ze hebben prachtige kroonluchters, maar ook landelijke lampen en zelfs hele bijzondere unieke lampen. Plus fantastische lampen voor een kinderkamer!

Miljoenen kleuren
Geloof het of niet, maar een Philips Hue lamp heeft maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren! Wauw, wat ongelofelijk veel! Bij ons staan de lampen ook elke keer op een andere kleur. Mijn favoriete kleur is roze (hoe kan het ook anders), maar ook kies ik vaak voor een mooie wittint en dan dim ik de lampen heel gezellig. Dit kan trouwens allemaal via de app die je op je mobiel installeert. Je kunt per lamp een kleur kiezen en ook de felheid van dat licht aangeven. Dat werkt heel handig.

Je kunt de lampen ook laten aangaan als je met je auto het oprit op komt rijden. Of je stelt vooraf een tijd in waarop ze aan en uit gaan, heel handig als je op vakantie gaat.

Heel leuk al die technische opties, maar voor mij is het echt het belangrijkst dat je zelf de kleur kunt kiezen en het licht kunt dimmen. Dat je het licht op roze in kunt stellen als je vooral roze accessoires in huis hebt, dat het licht geel is tijdens de Paasdagen en dat je het blauw kunt maken als je daar gewoon zin in hebt.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Roxanne

    Wij hebben ook de Iris, deze staat op een kast. Leuk om als sfeerlamp aan te maken ook als er bezoek is bijvoorbeeld in plaats van zo’n felle, kille, fletse lamp

    12/04/2018 at 22:07
  • Laat een reactie achter