Follow:
Fashion

Knopen, knopen en nog eens knopen

Als je goed om je heen kijkt in de klas, op het station, in de kroeg, of waar dan ook, dan valt het gewoon op hoeveel girls knopen op hun kleding hebben. En dan bedoel ik niet zow’n knoop waar je jeans mee dicht doet, nee ik bedoel echte grote, gekleurde knopen voor de sier…

Die knopen zijn helemaal hot! Misschien heb jij ze niet of misschien was het je nog niet opgevallen, maar je moet iets met knopen in je kast hebben hangen deze tijd van het jaar! ( nouja, in je kast laten hangen is zonde, je kunt het beter dragen:p ) Ik ben in google eens even op zoek gegaan naar een paar afbeeldingen van kledingstukken met knopen. Het is mij opgevallen dat H&M erg veel met grote gekleurde knopen heeft.. Zelf ben ik eens gaan zoeken in de pot met knopen van mijn moeder. Daar heb ik nog veel kleine, grote, gekleurde, ouderwetse en raar gevormde knopen gevonden. Ineens kreeg ik zin om mijn tasje op-te-leuken en als het af is show ik het aan jullie!!!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter