Follow:
Beauty

Kruidvat catch&shine lipbalsem (mint fresh & bubblegum)

Laatst zag ik bij Kruidvat verschillende balletjes met lipbalsem. Aangezien ik erg fan ben van de EOS lipbalsem met mint, leek het mij leuk om eens deze goedkope versie uit te proberen. Ik nam 2 verschillende mee: een roze variant (bubblegum) en een groene variant (mint fresh).

Het zijn hele leuke, vrolijke rondje lipbalms. Ik krijg al helemaal zin in de zomer als ik dit zie. Ik vind het leuk dat Kruidvat ook dit soort lipbalms maakt, dat ziet er anders uit dan die standaard lipbalms.

Dit is ‘mint fresh’. Ik had een frisse pepermunt geur verwacht, maar eerlijk gezegd ruik ik bijna niets. Als ik mijn best doe, ruik ik iets fris ja, maar ik zou het niet omschrijven als een mint geur. Jammer, ik had er meer van verwacht.
Ik had ook een groter rondje lipbalm verwacht. Deze blijkt 4,0 gram te zijn.

Op mijn lippen zie je de lipbalm wel zitten, hij geeft een lichte glans. De lipbalm glijdt over mijn lippen, zo zacht is het. Ik vind de lipbalm ook erg verzorgend.

Deze roze variant is dus ‘bubblegum’. Deze heeft inderdaad een zoete geur, al had ik het nog zoeter verwacht. Eenmaal aangebracht ruik je daar overigens niets meer van, ook al zo jammer.

Oeh, deze geeft een subtiel kleurtje op de lippen! Die zag ik niet aankomen, leuk! Ook de bubblegum variant is lekker romig en verzorgt mijn lippen goed.

Ik ben niet heel erg enthousiast, omdat ik de geur van beiden te subtiel vind. Van mij had het wel wat heftiger gemogen. Niet iedereen houdt van aanwezige geuren dus mogelijk vinden anderen dit juist heel fijn. De kleuren en de vorm van de lipbalm vind ik dan wel weer erg tof. En ach, ze waren maar €1,29 per stuk.

Volgens mij zitten ze niet in het vaste assortiment dus moet je niet te lang wachten als je ze wilt bemachtigen. Ze zijn er ook nog in andere kleuren/geuren.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter