Follow:
Overig

Lancering Be Fashion

Pic1Beste bezoekers van mijn website,

Momenteel ben ik druk bezig met het ontwikkelen van mijn website. Ik ben druk bezig met het schrijven van enkele artikelen welke snel op deze website worden gepubliceerd. Mochten jullie zelf ook een leuk artikel hebben, twijfel niet en stuur deze gerust na mij toe. Vanaf vandaag is mijn site dus officieel online, verder rest mij nog te zeggen hou de site goed in de gaten. Hier zul je alles maar dan ook echt alles vinden op het gebied van mode, lifestyle, gadgets, en natuurlijk nog veel meer.

Veel plezier met het bekijken van mijn website!

Groetjes Bertine

P.S. Wees vrij en plaats gerust een reactie ergens bij;)

Share:
Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply mark

  Hallo,

  Mooi dat je ook een site hebt!
  Zeer knap werk bertien! ga zo door!

  toedels xx mark

  01/02/2008 at 17:33
 • Reply Kim

  Heee Bertiennetje,,
  Ik vind deze site echt top!!:O
  ik zou dat nooit kunnen, (heb t al geprobeerd namenlijk een jaar geleden, heeft niks uitgehaald…)
  Xkim! love yoe

  03/02/2008 at 13:23
 • Laat een reactie achter