Follow:
Overig

Lekker en leuk

Toen ik gisterochtend aan tafel zat en zag wat er lag voor vleeswaren, kreeg ik ineens lekkere maar ook leuke ‘trek’…

Want die figuurworst die mijn moeder had gekocht bij de Jumbo, zag er echt te gaaf uit! Ik pakte gelijk mijn fotocamera en maakte er een picture van, zodat jullie ook kunnen meegenieten. Of er nog meer figuurtjes zijn weet ik niet, dat zal ik eens uitzoeken voor jullie. Wel weet ik dat de figuurworst hetzelfde smaakt als boterhamworst(A) Maar dat mag de pret niet drukken. Het ziet er gewoon te leuk uit!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Rianne

  Hahah net zo leuk:D

  29/02/2008 at 17:32
 • Reply judith

  Je hebt ze ook gwoon met gezichtjes..:)
  maar deze zijn veel leuker!!!

  03/03/2008 at 18:48
 • Reply Robert

  Aah, dat doet me denken aan de oude slager! Die had ook altijd stukken gehakt in de vorm van beren en leeuwen, net zo cool!

  09/03/2008 at 13:54
 • Reply anne

  Haha die moet ik wel eens snijden!!:P (k werk bij jumbo rijssen) maar met de kerst hadden we kerstboompjes, en verder hebben niet meer figuurworst 🙁

  20/03/2008 at 10:35
 • Laat een reactie achter