Follow:
Baby/kind

Leuke manier om kinder haarknipjes op te bergen

Veerle haar haartjes beginnen eindelijk te groeien en dus kan ze staartjes en knipjes in. Ik heb echt een zwak voor leuke haarknipjes. Inmiddels heb ik er al heel veel verzameld. Alle knipjes bij elkaar in een doosje vind ik niet handig, want dan kun je net dat ene knipje niet vinden. Ik heb een super leuke (en goedkope!) manier gevonden om haarknipjes op te bergen.

Het is eigenlijk heel simpel: ik hang de knipjes van Veerle aan een mooi, lang lint. Ik had er eerst 2, maar omdat ze nu heel veel knipjes heeft, heb ik er nieuwe bij besteld. Ik heb deze haarknipjes linten van AliExpress. Ik betaalde €1,73 (en gratis verzending) voor 2 van deze linten (ze zijn hier te bestellen).
Dat is echt super goedkoop! Je kunt de linten natuurlijk ook zelf maken. Bij een stoffenzaak verkopen ze linten en ook op de markt kunt je vast wel slagen hiervoor. Als je zelf een beetje creatief bent, kun je er een mooie bovenkant aan maken en dan heb je ook een leuk lint voor haarknipjes!

Dan moet je nog een goed plekje zoeken waar je de linten op kunt hangen. Boven de commode hebben we een wandplank hangen. Daaraan hangen 3 kapstokjes en daaraan heb ik de linten gehangen. Zo hebben we de knipjes altijd bij de hand. Natuurlijk kun je ook kleine spijkertjes in de muur (of aan de binnenkant van de deur van de kledingkast) maken, waar je de linten aan op kunt hangen.

Zoals je ziet hangen de knipjes rommelig door elkaar. Dat komt omdat ik er eerst 2 voor Veerle had en nu 3. Toen zat er nog wel een systeem in, maar nu niet meer. Nu hang ik ze op, op volgorde van wanneer ik ze heb gekocht. Misschien zoek ik ze binnenkort nog wel uit en sorteer ik ze op kleur!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Roxanne

    Handig! Ik heb ook wel eens gezien dat iemand de rand van een foto lijstje gebruikt. Dus glas er uit, en dan lintjes er tussen spannen

    07/07/2019 at 07:56
  • Laat een reactie achter