Follow:
Baby/kind

Leuke meisjesjassen voor het voorjaar

Zo langzamerhand ben ik aan het kijken voor een nieuwe voorjaarsjas. Ik kan niet wachten tot de temperaturen zo oplopen dat de winterjas uit kan en de voorjaarsjas aan kan. Ook mijn dochtertje heeft een nieuwe voorjaarsjas nodig, vooral voor kinderen geldt dat ze bijna met elke seizoenswisseling een nieuwe jas nodig zijn. Ik bekeek de trends op het gebied van de meisjesjassen voor het voorjaar en ik laat ze ook graag aan jullie zien.

Jassen met drukke printjes zijn helemaal hip! Heerlijke felle kleuren en juist complementaire kleuren, alles mag! Ik vind dat wel leuk bij kinderjassen, van mij hoeft het allemaal niet zo saai. Even de jassen bovenaan dit artikel op een rijtje: de jas links is van het merk Kids Arts, de jas in het midden van het merk D-RAK en de jas rechts van LE BIG.

De jassen die een beetje lijken op ‘regenjassen’ zijn helemaal hip voor meiden! Natuurlijk mag het de naam regenjas niet hebben, want daarvoor zijn ze te mooi, maar dan heb je een beetje een idee. Het zijn namelijk jassen die gemaakt zijn van een gladde stof. De regen glijdt er als het ware zo van af. Dat ze een capuchon hebben is dan ook vast geen verrassing. Heel ideaal, want in Nederland regent het zelfs in het voorjaar nog regelmatig. De jasjes links en rechts zijn van het merk Nono en het jasje in het midden is van het merk Noppies.

Bomberjacks zijn zo leuk voor stoere meiden! Wil jouw dochtertje even wat anders dan die drukke printjes en al dat roze? Deze bomberjacks zijn ook zeker vrolijk, maar hebben een totaal andere stijl. Het jasje links is heel gaaf met die patches en is van het merk DJ Dutchjeans. Het jasje in het midden is van met merk Like Flo en de jas rechts is van het bekende merk Cars.

Spijkerjacks zijn trouwens ook heel trendy voor de kleine dametjes, maar als ze die willen dragen als jas moet het wel echt mooi weer zijn.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter