Follow:
Beauty

Life is too short to have boring hair

Begin dit jaar liet ik mijn haar wit blonderen en schreef ik op mijn blog dat grijs haar echt te extreem voor mij zou zijn. Ik vond de trend geweldig, maar veel te gewaagd voor mij. Inmiddels ben ik van mening veranderd en heb ik mijn haar vorige week echt grijs laten verven. Nooit verwacht dat ik dat ooit zou doen, but I dit it!

grijshaar1

grijshaar2

Echt platinum wit kreeg de kapper mijn haar niet. Ik ben zelfs geswitcht van kapsalon (waar ik dubbel zoveel voor betaalde!), maar ook daar kregen ze mijn haar niet precies zoals ik het hebben wilde. Het gele van mijn eigen blonde haar, kwam er te veel doorheen. Er was zelfs geen enkele zilvershampoo die dat kon tegenhouden. De vorige keer koos ik bij de kapper daarom de kleur ‘silver’. Een prachtige kleur tussen wit en grijs in. Meteen na het verven had mijn haar een tintje grijs in zich, maar dat ging na een keer wassen alweer weg. Maar dat was wel de reden dat ik het nu aandurfde om het echt grijs te laten verven.

grijshaar3

grijshaar4

De eerste dagen, na de spoeling, is mijn haar echt donker grijs geweest. Het was wel een beetje wennen, want ik heb nooit een donkere haarkleur gehad. Ik vond het wel mooi, maar ik moest eerlijk bekennen dat ik de zilverkleur mooier vond staan bij mij. Inmiddels heb ik mijn haar 2x gewassen en is het hele donkere er wel van af. Persoonlijk vind ik dat ik nu bij een prachtige grijze kleur ben uitgekomen, die eigenlijk best wel mooi staat. Ik ben benieuwd hoelang de kleur in mijn haren blijft, die zilverkleur was er met een week of 5 echt helemaal uit. Ik verwacht dat deze kleur er ook snel uit is, dat is wel jammer natuurlijk. Aan de andere kant is een spoeling ook niet zo duur en dus kan ik prima om de 6 weken naar de kapper gaan daarvoor.

Heb jij wel eens iets met je haar gedaan, waarvan je nooit had verwacht dat je dat zou durven? 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

18 Reacties

 • Reply Elma

  Tof dat je het gedaan hebt! Ik heb mijn haar wel eens van heel lang blond naar een korte donkere bob laten knippen.. was trouwens niet echt een succes als ik er nu de foto’s van terug zie.. haha

  24/06/2016 at 13:04
 • Reply Jorinda

  Staat je goed dit kleurtje =)
  Ik heb zelf ook grijs gehad , altijd jammer dat die kleur er snel uit is.
  Liefs Jorinda

  24/06/2016 at 13:47
 • Reply Demi

  Wat gaaf! Het staat je ook heel goed 🙂

  24/06/2016 at 14:45
 • Reply Tamara TS

  Ondanks dat ik de grijs haar-trend niet zo goed begrijp, vind ik wel dat het je heel leuk staat. Ik doe zelf dingen met mijn haren zonder er lang over na te denken. Ik heb mijn haren al van roze tot turquoise geverfd en een sidecut gehad de afgelopen jaren. En in de jaren 90 had ik de onderkant van mijn haren weggeschoren. Ik heb heel lang haar gehad, maar ook korte spikes. Ik doe gewoon wat ik zelf leuk vind en vind het ook tof als anderen dat ook doen.

  24/06/2016 at 15:24
 • Reply Jamey

  Ik vind het je echt super cool staan!

  24/06/2016 at 15:36
 • Reply Mariska

  Dapper dat je het durft, ik zou dat dus niet durven.. staat je wel goed!

  24/06/2016 at 15:54
 • Reply Joor

  Wauw ik vind je haar echt geweldig!! Super mooi! Staat je goed! Vorig jaar voor het eerst mijn haar geverfd ( ook een spoeling ) en het bevalt me erg goed.

  24/06/2016 at 16:00
 • Reply Rochella

  Ik wil ook grijs haar, maar omdat ik mijn haar enige tijd geleden rood heb gekleurd kan het voorlopig even niet. Het staat je erg mooi XOXO

  24/06/2016 at 16:02
 • Reply Manon

  Ik vind het heel erg goed bij je staan!

  24/06/2016 at 16:14
 • Reply Fleur

  Wat gaaf dat je het aandurfde! Ik doe nu steeds met witte/grijze plukken er door heen. Helemaal grijs zou ik denk ik niet durven! Ik vind het je wel echt heel tof staan, ben benieuwd hoe langs het blijft zitten:-).

  24/06/2016 at 17:18
 • Reply Babs

  Ik vind dit altijd zo mooi staan en zoiets zou ik ook willen. Maar kappers willen daar niet aan, vanwege mijn donkere haar.
  Ik zag een oproep als model voor een examen, maar zij wilde een duo kleuring doen… ik durf veel, maar het is wel heftig. 2 heel verschillende kleuren…
  Ja, zilverwit zou ik best aandurven gek genoeg, als het echt mogelijk zou zijn bij mij!

  25/06/2016 at 09:58
 • Reply Dhini

  Staat je goed. Ik berg een keer per maand witte/grijze haren hier en daar

  25/06/2016 at 18:15
 • Reply Laura en Jaimy

  Dit staat je mooi!! Ik heb het vorig jaar ook grijs laten verven en ben daar tot de dag van vandaag nog steeds bij mee! Tip: Ivy zilvershampoo!

  26/06/2016 at 09:38
 • Reply Sabine

  Wauw stoer zeg! En het resultaat mag er wezen, het staat je super! Ik zou het zelf nooit gedurfd hebben, maar ik heb sowieso nooit echt hele spannende dingen met m’n haar aangedurfd. Ik denk wel dat ik het binnenkort wat korter wil laten knippen.

  26/06/2016 at 18:43
 • Reply Karlien - Polished Cats

  staat je echt heel erg leuk
  het is ook subtiel grijs dus geen oma’tjes-look hoor!

  liefs
  Karlien

  27/06/2016 at 20:09
 • Reply Roxanne

  Staat je goed!

  30/06/2016 at 23:24
 • Reply Margo

  Gaaf dat grijs!

  11/08/2016 at 10:10
 • Reply Evey

  Wauw staat je echt heel goed! Leuk om je blog tezien na al die jaren, ziet er goed uit!

  05/10/2016 at 19:27
 • Laat een reactie achter