Follow:
Beauty

Lovelak – gelnagellak

Gelnagellak is helemaal hip. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik een gelnagel(lak) set in huis heb. Ik vind gelnagellak echt ideaal, het blijft namelijk lang zitten. Aangezien gelnagellak vanaf de zomer van dit jaar hip is geworden, had ik alleen maar zomerse kleurtjes. Ik wilde ook graag een mooie herfstkleur en die vond ik bij Lovelak. Een nieuw merk op dat gebied.

Om de Lovelak goed te testen, heb ik gebruik gemaakt van een primer, basecoat, kleur en topcoat van hetzelfde merk. Ondertussen hebben ze de flesjes mooier gemaakt, dus het kan zijn dat je een ander flesje krijgt als je dit nu besteld, maar de kwaliteit is er niet minder om.

Het kleurtje dat ik uitkoos heet ‘Hangover at Zagreb’. Een kleur die moeilijk te omschrijven is, maar naar mijn idee tussen taupe en zwart in zit. Deze kleur kost €12,95. De primer, basecoat en topcoat kosten €9,95. Een prima prijs dus.

Eenmaal op mijn nagels bleek het toch een hele andere kleur te zijn. Het is een donkerbruine kleur met een mooie shimmer erin. Echt een prachtige kleur, maar totaal anders dan ik had gedacht. Dat vind ik altijd het nadeel van bestellen via Internet, je weet niet hoe de kleur er in werkelijkheid uit ziet. Maar mocht je zeker willen weten welke kleur het in het echt is, Lovelak heeft een goede klantenservice die je kunt mailen of bellen.

De gelnagellak aanbrengen ging echt geweldig gemakkelijk. Ik heb nog nooit met zo een fijne gelnagellak gewerkt. Normaal gesproken is gelnagellak best dik en als ik bij de 2e vinger ben, is de lak bij de 1e vinger al naar de zijkanten gelopen. De gelnagellak van Lovelak doet dat niet. De lak is niet te dik, lakt fijn en loopt niet uit naar de zijkanten. Je ziet wel (gedurende het lakken) dat de bovenste randjes wegtrekken, maar als je deze randjes even extra lakt, zie je hier niks meer van. Ik heb allereerst de primer aangebracht. Belangrijk is dat je deze aanbrengt vanaf de nagel bij de nagelriem tot 1/3 van je nagel. Je kunt natuurlijk de hele nagel ermee insmeren, maar dan wordt verwijderen een hele klus. Daarna heb ik een laag basecoat aangebracht en deze 2 minuten onder een uv lamp gehouden. Ik heb mijn nagels van kleur voorzien en ook dit heb ik 2 minuten uit laten harden onder een uv lamp. Vervolgens herhaalde ik deze stap, zodat de nagellak mooi dekkend werd. Tot slot heb ik de topcoat aangebracht en ook deze 2 minuten onder een uv lamp gehouden. Er zit nog een plaklaag op de nagels, maar met een speciale cleaner haal je deze laag eraf.

Ik was nadien helemaal blij met deze gelnagellak van Lovelak. De nagellak zat er prachtig op en had een schitterende glans.

Deze foto is na precies 1 week gemaakt. Op deze foto zie je de shimmer in de lak ook beter. Zoals je ziet, zit de gelnagellak er nog perfect op!

Deze foto is na precies 2 weken gemaakt. Het viel mij op dat na ruim een week de gelnagellak voorzichtig losliet dichtbij de nagelriem. De lak was hier zacht geworden en hechtte niet meer aan mijn nagel. Langzaam maar zeker gebeurde dit bij bijna alle nagels. Na 2 weken vond ik het niet meer mooi en heb ik de gelnagellak verwijderd. Als je het minste schade aan wilt brengen, kun je de Lovelak remover aanschaffen. Je hoeft dan niet te vijlen. Aangezien ik deze remover niet had, was ik nog op peuteren en vijlen aangewezen. Ik moet zeggen dat deze gelnagellak best gemakkelijk weg te vijlen was en dat mijn nagels hier weinig onder hebben moeten lijden.

Ik ben erg tevreden over de gelnagellak van Lovelak. Twee weken een mooie manicure haalt de gelnagellak helaas niet, wat dat betreft heb ik wel eens betere gehad. Maar de lak ziet er prachtig uit op de nagels en is heel gemakkelijk om mee te werken. Deze redenen zorgen er voor dat ik zeker meer kleuren van dit merk aan ga schaffen!

Bekijk alle producten op: www.lovelak.nl. Speciaal voor jullie is er een kortingscode aangemaakt, namelijk ab.fashion. Via deze link zie je de speciale blogaanbiedingen, maar natuurlijk krijg je met deze code korting op alles uit de webshop.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

12 Reacties

 • Reply Maxime

  Jammer dat de kleur anders was dan verwacht, ik vind ‘m alsnog mooi! De kwaliteit lijkt me ook goed!

  07/11/2013 at 07:54
 • Reply Kimberly

  Ondanks dat het een andere kleur dan verwacht was issie wel heel erg mooi! Deze klinken trouwens echt super fijn zoals je het omschrijft! 🙂

  07/11/2013 at 08:09
 • Reply Mandy

  Jammer dat het niet langer blijft zitten, gellak hoort toch wel 3 weken te zitten. Ik vind gellak echt fijn draag het ook altijd;)

  07/11/2013 at 08:28
 • Reply Lois Lorinde

  Klinkt ontzettend goed, leuk!

  07/11/2013 at 09:10
 • Reply Mandy

  Klinkt handig! En ik vind de kleur erg mooi. Ik ga het alleen niet doen aangezien ik pas van mijn nep nagels verlost ben en mijn nagels nog niet zoveel kunnen hebben op het moment. Maar misschien later.

  07/11/2013 at 11:07
 • Reply stacey

  ziet er heel goed uit 🙂

  07/11/2013 at 11:50
 • Reply Kelly

  Ziet er goed uit! Leuke potjes ook. 🙂

  07/11/2013 at 17:44
 • Reply Elke

  Deze klinkt echt goed!

  07/11/2013 at 22:21
 • Reply Dhini

  wat mooi lakje

  08/11/2013 at 14:08
 • Reply Mirjam - Jewelyz

  Mooie lakjes! Ruim een week is ook prima qua draagtijd, meestal ben ik het dan toch wel weer zat 😉

  08/11/2013 at 15:28
 • Reply Janny

  Leuk! Misschien een tipje. Mijn Lovelak gellak blijft nl. wel 2 tot 2 1/2 goed zitten. Eerst ook minder lang, maar het bleek dat ik iets té voorzichtig was geweest met het opruwen. Zonder echt te vijlen (nagel niet beschadigen) ruw ik het iets beter op met fijne kant van mijn vijl dan met het bufferblokje. Hangt van je nagel af. Succes!

  12/11/2013 at 15:32
  • Reply Bertine

   Bedankt voor de tip Janny! Toch vraag ik mij af of dit mij zal helpen. Ik heb namelijk regelmatig gel nagels of gelnagellak op dus er was geen glansje meer te bekennen op mijn nagels! Geen idee dus waar het aan ligt, misschien inderdaad per nagel verschillend!

   12/11/2013 at 15:37

  Laat een reactie achter