Follow:
Advertorial

Maasmechelen Village loves accessoires

Maasmechelen Village valt onder een uniek concept, genaamd Chic Outlet Shopping. Het is een soort dorp waar allemaal outlet winkels zitten van bekende ketens. Maasmechelen Village ligt in België, maar zit dicht aan de grens. Vanuit Nederland is dit heel goed te doen.

Voor het nieuwe seizoen, de lente, is Maasmechelen Village zich aan het klaar maken. De accessoires krijgen alle aandacht, ze zijn immers perfect om je outfit af te maken. Speciaal voor het nieuwe seizoen met als thema accessoires, zullen er evenementen en promoties met nog meer korting plaatsvinden.

Bezoekers maken bovendien kans om een VIP shopping experience te winnen van maar liefst €1.000,-.


Ben jij al eens in Maasmechelen Village geweest?

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Belllezza

  Ik woon er zo’n 15 minuten (NL) vanaf en heb ook in Maasmechelen gewoond, kom er vaak en het is ook zeker een bezoekje waard!

  15/03/2013 at 18:10
 • Reply Jorinde

  Klinkt hetzelfde als Batavia stad!

  15/03/2013 at 18:22
 • Reply LounaBeauty/ Milou

  Jaa ben er geweest!! 🙂 super leuk

  15/03/2013 at 18:23
 • Reply Inge

  Ben er om eerlijk te zijn nog niet geweest, moet ook zeggen dat ik nu net zoals waarschijnlijk meer lezers niet echt dichtbij woon. Designer Outlet Roermond daar in tegen is voor mij gunstiger en ook zeker de moeite waard.

  15/03/2013 at 19:10
 • Reply robin

  ik vind maasmechelen village geweldig! <3 vooral de juicy couture.

  15/03/2013 at 20:22
 • Reply MarCreaties

  Ben er nog nooit geweest, maar het doet me wel denken aan batavia stad! Batavia stad vond ik op zich wel leuk maar ik ben wat minder van die grote en dure merken dus ik vind zelf een leuke vintage markt ofzo leuker 🙂 Maar het klinkt op zich wel de moeite waard om een keer te gaan kijken!

  15/03/2013 at 21:31
 • Reply Wendy

  Ben er nog nooit geweest. Misschien leuk om een keer te kijken maar als het zo iets is al Batavia stad vind ik het niet heel bijzonder aangezien ik niet van de dure kleding merken ben.

  15/03/2013 at 22:20
 • Reply Kimberly

  Ik wil er graag een keertje heen! 🙂

  16/03/2013 at 09:31
 • Laat een reactie achter