Follow:
Beauty

MAC sheertone shimmer blush – Springsheen

Laatst won ik bij Manon van Inspiiredbylife.nl een Mac blush. Daar was ik echt heel erg blij mee, want ik had maar 1 goede blush. Ik mocht zelf een kleur uitkiezen en koos voor ‘Springsheen’. Ik wilde namelijk een shimmer blush en een kleurtje wat bij zowel een rode als een roze lipstick zou passen. Springsheen leek mij de perfecte kleur en niet veel later kreeg ik deze thuis bezorgd.

macblushspringsheen2

macblushspringsheen3

macblushspringsheen4

Nu ben ik wel bekend met het merk MAC, maar nog niet met de blushes. Super leuk dat ik eindelijk eens een blush van dit merk kan proberen! Toen ik de blush kreeg, zag ik dat de kleur die ik online gekozen had, heel erg mooi was. Dat moet je namelijk ook altijd nog maar afwachten. Het is een roze/rode tint met een gouden shimmer erdoor. Hij is wel donker van kleur en dus verwachtte ik dat ik de blush heel voorzichtig aan zou moeten brengen.

macblushspringsheen5

macblushspringsheen6

Echter bleek de kleur minder opvallend dan ik had verwacht. De kleur valt lichter uit door het aanbrengen met een kwast. De shimmers zie je echt heel licht. Het pigment is dus een stuk minder dan ik had verwacht, maar dat is eigenlijk wel positief. Deze kleur ziet er namelijk heel natuurlijk uit en staat prachtig bij elke make-up look. Dat is echt een groot pluspunt! De shimmer geeft een gezonde glans op mijn wangen. Ik heb deze blush de afgelopen week elke dag gebruikt. Kun je nagaan hoe fan ik ben geworden! De kwaliteit is goed, want de blush blijft er de hele dag goed op zitten.

Deze blush is te koop bij MAC en op Douglas.nl voor €22,50. Ik had het geluk dat ik hem heb gewonnen. Dank je wel Manon voor deze prachtige blush!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Joor

  Wat een mooie blush !! En super tof dat je hem hebt gewonnen!

  09/10/2016 at 14:25
 • Reply Marlissa

  Mooie blush!

  09/10/2016 at 16:34
 • Reply YuStSoMe

  Wauw! Dit past perfect bij jou, alsof het voor jou gemaakt is. Bofferd!

  09/10/2016 at 20:44
 • Reply Dhini

  Wat mooi blush!

  09/10/2016 at 21:43
 • Reply Jorinda

  Wat een prachtige blush =)
  Hij staat je goed !
  Liefs Jorinda

  10/10/2016 at 09:00
 • Reply Karlien - Polished Cats

  echt een mooi kleurtje vind k wel
  staat je goed!

  liefs
  karlien

  12/10/2016 at 19:14
 • Reply Manon

  Ik zie dit artikel nu pas, ik was zeker in een andere wereld, maar het staat je erg mooi!!

  01/11/2016 at 17:22
 • Laat een reactie achter