Follow:
Beauty

Marina Miracle Sweet & Creamy Oil Cleanser

Biologische en veganistische verzorgingsproducten lijken steeds belangrijker te worden. We betalen liever iets meer dan dat het slecht is voor de natuur. Ik ben zelf nog niet zo thuis in deze wereld, maar toen ik de vraag kreeg of ik kennis wilde maken met Marina Miracle was ik wel benieuwd. Ik testte de afgelopen maanden de Marina Miracle Sweet & Creamy Oil Cleanser uit.

Marina Miracle is opgericht door Marina, een jonge vrouw die oorspronkelijk uit Noorwegen komt. Zij had haar leven lang al last van atopisch eczeem en later kreeg zij ook last van acné. Zij wilde dit zelf aanpakken en vond ingrediënten in de natuur. Inmiddels heeft ze meerdere producten ontwikkeld (zoals gezichtsolie, nacht serum, etc.) die verschillende awards hebben gewonnen.

De Marina Miracle Sweet & Creamy Oil Cleanser is een gezichtsreiniger, die bedoeld is voor dagelijks gebruik. Het zit in een prachtige, groene flacon. Elke avond voor het slapen gaan reinig ik mijn gezicht hiermee. Als eerste haal ik mijn oogmake-up eraf met een andere make-up remover en voor de rest van mijn gezicht gebruik ik deze cleanser. Ik gebruik 2 pompjes per keer, dat is meer dan genoeg. Het lijkt een soort crème, maar als ik dit over mijn vochtige gezicht verdeel dan veranderd het in een soort milk.

Het product heeft een 4 in 1 werking: Het reinigt de huid (zonder deze uit te drogen), verwijdert make-up, brengt de PH waarde van de huid in balans en beschermt de huid tegen verontreinigingen. Deze reiniger is geschikt voor alle huidtypen.

Het is een 100% natuurlijk product. Het bevat geen synthetische toevoegingen, parfums of parabenen. Het product is niet getest op dieren en het bevat ook geen dierlijke ingrediënten.

Ik vind het een erg fijn product! Ik heb dit product nu 5 maanden getest, lang genoeg om een goed oordeel te kunnen geven vind ik. Het verwijdert mijn make-up prima, er blijft niets achter. Mijn kussen is namelijk elke ochtend schoon en er zitten geen make-up vlekken op. Verder voelt mijn huid ook erg glad en zacht aan. En het product ruikt heerlijk, waardoor je gezicht dus ook heerlijk ruikt als je het hebt gebruikt! Het ruikt echt naar kokos. Het is zo goed te ruiken, dat mijn man in het begin elke keer zei dat ik lekker naar kokos rook, toen ik naar bed ging. Het is een hele fijne geur om de dag mee af te sluiten.

Ik gebruik de cleanser altijd 1 x per dag, voor het naar bed gaan. Voor het beste resultaat gebruik je de cleanser ook in de ochtend. Ik gebruik de cleanser nu 5 maanden en er zit nog meer dan 1/3 product in. De flacon heeft een heel handig pompsysteem, de onderkant komt namelijk omhoog. Hierdoor krijg je al het product uit de flacon.

De Marina Miracle Sweet & Creamy Oil Cleanser kost €39,- en koop je via de Nederlandse webshop MarinaMiracle.nl. Met de code trendymama5 krijg je 5% korting tot augustus 2019.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter