Follow:
Beauty

Max&More eyeshadow absolute nudes (Action)

Bij de Action kwam ik laatst een make-up palette van Max&More tegen, die mij direct deed denken aan het Urban Decay Naked palette. Deze van de Action is veel goedkoper en dus zal de kwaliteit ook wel flink tegenvallen, was mijn gedachte. Dat deze gedachte niet waar was, bleek toen ik uit nieuwsgierigheid toch het palette mee nam naar huis. Voor minder dan €2,- is het leuk om te testen voor mijn blog, toch?!

maxmoreeyeshadowaction1

maxmoreeyeshadowaction2

De verpakking ziet er, voor Action kwaliteit, best nog wel oké uit. Of eigenlijk, best wel erg mooi. Het palette zit in een doosje,  met een doorzichtig ‘raampje’. Het palette zelf is van karton gemaakt en sluit met een magneet. Best goed gedaan voor zo’n budgetprijs! Er zat ook een velletje overheen, waar de namen van de oogschaduws op staan. Die heb ik helaas niet goed op de foto kunnen krijgen, maar bij deze de namen (v.l.n.r.): Frost, Vanilla, Silk, Rose, Sand, Taupe, Copper, Dreamer, Espresso, Olive, Midnight en Lagoon. Ik vind de namen perfect bij de kleuren passen, geweldig!

maxmoreeyeshadowaction3

maxmoreeyeshadowaction4

Er zitten 2 sponsapplicators bij, maar die gebruik ik niet. Ik vind het niet erg dat die erbij zitten, luxe merken hebben dat immers ook? Ik heb hieronder de swatches gemaakt, op mijn arm. Daarbij viel het mij op dat de oogschaduws best kruimelig zijn. Ik heb dit palette al meerdere keren gebruikt en het is mij niet eerder opgevallen dat de oogschaduw kruimelig waren. Als je dus een gewone hoeveelheid aan je kwast doet, gaat het prima.

maxmoreeyeshadowaction5

maxmoreeyeshadowaction6

Zoals je ziet zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd. Helemaal niets mis mee, met dit Action palette. Sterker nog, hij is stiekem best wel goed! De kleuren blenden heel gemakkelijk uit en met de kleuren kun je alle kanten op. Dikke aanrader dus, zeker als je weet dat het palette slechts €1,79 kost!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Elma

  Wat een leuke tip! Zijn ook de kleurtjes die ik mooi vind!

  18/02/2016 at 08:10
 • Reply Jorinda

  Wat een mooi palette , mooie kleuren en goede pigmentatie =)
  Liefs Jorinda

  18/02/2016 at 14:49
 • Reply Jamey

  Lijkt me een prima pallet! Zeker voor die prijs..

  18/02/2016 at 15:50
 • Reply gea

  Wauw ziet er goed uit voor de prijs.

  18/02/2016 at 16:53
 • Reply Manon

  Het pigment is echt goed. En dat voor dat prijsje!

  18/02/2016 at 18:51
 • Reply Heidi

  Wat een mooie palette is het

  18/02/2016 at 21:19
 • Reply kim

  Wat een heerlijke dupe. Dat de Action hiermee komt.. tof! Leuk artikel. 😀

  18/02/2016 at 21:35
 • Reply Roxanne

  Ik had ook niet gedacht dat het veel zou zijn!

  21/02/2016 at 18:58
 • Laat een reactie achter