Follow:
Beauty

Maybelline Snapscara (afwasbaar met water!)

Iets meer dan een maand geleden zag ik in de folder van de drogist de nieuwe Snapscara van Maybelline voorbij komen. De naam van de mascara komt van het idee dat deze mascara gemakkelijk aan te brengen is en gemakkelijk te verwijderen is. ‘On in a snap, off in a snap‘ luidde de advertentie. Deze mascara zou ervoor zorgen dat je nooit meer last hebt van pandaogen. Dat klonk perfect! Voor mij heeft die advertentie dus zeker wel gewerkt. Maar spreekt de advertentie ook de waarheid?

Het borsteltje loopt van smal naar breed. Ook is het borsteltje iets krom, waardoor aanbrengen echt heel makkelijk gaat. Met dit borsteltje pak je precies de juist hoeveelheid mascara eruit. Ik heb bij een mascara ook heel vaak dat je de overtollige mascara langs de randen moet vegen, maar dat is gelukkig bij deze mascara niet het geval. Voor de rest een prima verpakking, niets op aan te merken, maar ook niet heel bijzonder.

Hierboven heb ik alleen oogschaduw aangebracht. Er zit nog niets op mijn wimpers. Ik heb lichte wimpers, die van zichzelf een prima lengte hebben. Maar ik vind lange, zwarte wimpers veel mooier.

Hier heb ik 1 laagje Snapscara aangebracht. De mascara is echt goed zwart, super mooi! Ook verlengt het mijn wimpers een heel stuk. Deze mascara zorgt ervoor dat de wimpers mooi gescheiden blijven. Ik gebruik deze mascara nu 1,5 maand en hij geeft totaal geen klontjes.

Het effect mocht wat mij betreft nog wel wat heftiger en dus heb ik hier 2 laagjes mascara aangebracht. Dit zorgt voor nog langere wimpers. De perfecte lengte! De mascara had wat mij betreft nog wel voor iets meer volume kunnen zorgen, maar ach, je kunt niet alles hebben.

En dan natuurlijk nog het antwoord op de vraag of de mascara echt gemakkelijk te verwijderen is: Ja dat is het zeker! Deze look heb ik er met make-up remover afgehaald (want ik had ook oogschaduw op) en dat ging er serieus sneller en makkelijker af dan met de mascara die ik hiervoor gebruikte. Ik heb deze mascara ook eens aangebracht toen ik een dag geen oogschaduw op had. Met een wattenschijfje met enkel warm water daarop, kon ik de mascara er heel gemakkelijk af halen. Ik had helemaal geen make-up remover nodig! De volgende ochtend werd ik inderdaad zonder pandaogen wakker! Sinds ik deze mascara gebruik heb ik helemaal geen last meer gehad van zwart onder mijn ogen. Enige nadeel is dat deze mascara dus totaal niet bestand is tegen een huilbui of regenbui.

Deze mascara is echt mijn nieuwe favoriet! Ik heb afgelopen week alweer nieuwe ingeslagen! Alle Maybelline mascara is deze week bij Kruidvat in de aanbieding voor 1+1 gratis. De prijs van deze mascara is €13,99 en voor dat geld heb je er nu dus 2!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter