Follow:
Beauty

Meraki Cosmetics Loose Highlighter – Khione

Ik ben gek op mooie highlighters, want wat is er mooier dan een prachtige glans op je jukbeenderen? Je ziet er zoveel frisser en stralender uit met een goede highlighter! Ondanks dat ik al een aantal highlighters in mijn stash had, heb ik nog niet DE highlighter gevonden. Blogger Kim ter Stege moet hetzelfde hebben gedacht toen zij kort geleden uitkwam met haar eigen make-up lijn: Meraki Cosmetics. Die bevat nu alleen nog maar highlighters, maar zij hoopt nog meer producten toe te voegen en uiteindelijk tot een uitgebreide make-uplijn te komen. Voor nu heb ik een van haar nieuwe highlighters besteld en getest.

Het is een prima potje met een inhoud van 4 gram, volgens mij krijg je dat echt niet snel op. Een keer schudden met het potje en de losse poeder komt naar boven. Met een kwast breng ik de losse poeder aan en ik merk dat je echt maar een heel klein beetje nodig hebt. Het is super goed gepigmenteerd, dat valt mij direct op. Ik krijg er een mega ‘shine’ van op mijn jukbeenderen. Ik houd daar echt ontzettend van, dat vind ik nou net de bedoeling van een highlighter!

Er zijn verschillende kleuren, ik koos Khione. Dat is een kleur die goed bij een bleke huid past. Het is een sneeuwwitte poeder en daarom heel geschikt voor types met een lichte huidskleur. Nu houd ik zelf ook meer van koele kleuren dan van warme kleuren, moet ik eerlijk zeggen. En dus leek Khione perfect voor mij, wat dus ook het geval bleek.

Hier heb ik wat highlighter aangebracht op mijn hand. Zie je het glimmen? Er zitten echt allemaal shimmers in en vooral in de zon is het echt een prachtige highlighter! Ik kan niet bedenken welk merk nog meer zo’n prachtige highlighter heeft.

Hier draag ik de highlighter op mijn jukbeen. Je ziet heel goed de shimmers zitten! Het enige nadeel aan deze highlighter is dat hij niet de hele dag blijft zitten zoals je hem hebt aangebracht. Na een halve dag is de highlighter een stuk minder fel en dat had ik toch echt niet verwacht. Ondanks dat vind ik het wel een prachtige highlighter!

De Meraki Cosmetics highlighters kosten €17,99 per stuk en zijn hier te koop.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

8 Reacties

 • Reply Jorinda

  Hij staat je erg goed , Khionne draag ik ook erg graag =)
  Liefs Jorinda

  10/02/2017 at 07:22
 • Reply Karlien - Polished Cats

  ik vind het een heel mooi effect hebben
  spijtig wel dat het niet de hele dag blijft zitten

  liefs
  karlien

  10/02/2017 at 17:19
 • Reply Manon

  Ik vind de highlighter een erg mooi effect geven!

  10/02/2017 at 19:29
 • Reply Manon

  Ziet er mooi uit, maar vind hem nog best prijzig! Staat je wel goed 🙂

  10/02/2017 at 19:45
 • Reply Fie, hola-nova

  Beetje jammer dat hij niet lang blijft zitten! Anders wel een mooie, naturelle highlighter

  11/02/2017 at 20:14
  • Reply Bertine

   Ja dat is zeker jammer. Maar echt naturel is deze highlighter niet. Ik heb geprobeerd het zo natuurlijk mogelijk aan te brengen, maar eigenlijk is ie heel opvallend!

   12/02/2017 at 07:43
 • Reply Marloes

  Ik ben ook dol op highlighter, sinds ik het heb ontdekt ga ik niet meer zonder. Ik houd zelf meer van de pressed powders, die blijven vaak beter zitten. Voor de “houdbaarheid” van het product vind ik m best duur ?

  13/02/2017 at 05:15
 • Reply marleen

  Heel mooi effect maar voor de prijs zou ik een highlighter willen die goed blijft zitten. Ik heb een véél goedkopere van MUA en die houdt makkelijk de dag.

  14/02/2017 at 15:09
 • Laat een reactie achter