Follow:
Zwanger

Mijn babyshower + video met de cadeaus!

Zondag 18 december werd ik verrast met een babyshower. Het was echt een super verrassing, want ik had helemaal geen babyshower verwacht! Super lief dat familie en vrienden allemaal klaar zaten (aan een roze tafel!) om mij een geweldige middag te geven. In dit artikel deel ik een aantal foto’s van die middag en ook heb ik een video opgenomen waarin ik alle cadeaus laat zien.

De foto’s van de babyshower heb ik niet zelf gemaakt, maar zijn gemaakt door enkelen die erbij waren. Het begon rond 15 uur en het was best een grauwe dag, maar dat maakt wel dat de lichtjes heel gezellig waren. De tafel was al prachtig gedekt met super veel lekkers! En alles was helemaal roze, geweldig om te zien!

Ziet dit er niet geweldig uit? Het was ook allemaal zo super lekker! Er was kwarktaart, fruit, mini tompoucen, cupcakes, soesjes, oreokoekjes, etc. Het was echt geweldig lekker allemaal! Ook echt super leuk dat alles roze was!

Ze hadden een aantal spelletjes georganiseerd. Zo moest ik raden welke babyfoto’s bij wie hoorde, deden we met z’n allen een babyquiz en ook schreven we allemaal een wens voor de baby op. Deze wens deden we aan een roze (hoe kan het ook anders) ballon met helium en die lieten we allemaal tegelijk los!

Daar gaan ze!!!

Natuurlijk mocht iedereen ook raden wanneer ze denken dat de baby komt en hoe de baby zal gaan heten. Ik geloof dat iedereen super benieuwd is naar dat laatste, haha! Het was echt een hele leuke en gezellige middag en ik vind het super lief dat ze dit georganiseerd hebben! Ook kreeg ik van iedereen een cadeau en die laat ik hieronder zien in een video, die ik enkele dagen later op heb genomen.

Vergeet niet in HD te kijken, voor het beste beeld!
(Dit doe je door op het tandwieltje te klikken en vervolgens op ‘kwaliteit’ te klikken. Kies dan 750p HD).

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Lieke

  Het ziet er super gezellig uit. Dat jurkje staat je echt heel erg leuk.

  27/12/2016 at 15:58
 • Reply Jorinda

  Wat super leuk zeg , ziet er allemaal gezellig uit =)
  Liefs Jorinda

  27/12/2016 at 19:38
 • Reply Lonneke

  Wat straal je zeg mooi om te zien. Wat een leuke en geslaagde babyshower!

  28/12/2016 at 15:15
 • Reply YuStSoMe

  Ooooooh heerlijk! Je zag er zeker superblij uit!

  28/12/2016 at 18:25
 • Reply Leonie

  Super leuk, zo’n babyshower! Ik heb die zelf niet gehad (jammer), maar wij hadden zelf een hele toffe Gender Reveal georganiseerd.

  29/12/2016 at 11:48
 • Laat een reactie achter