Follow:
Beauty, Fashion

Mijn favoriete winkels in New York

Het is inmiddels alweer een aantal maanden geleden dat ik in New York was. Dit artikel staat dan ook al een tijdje op de planning, maar het is er steeds maar niet van gekomen. Vandaag dan eindelijk mijn lijstje met favoriete winkels in New York. Er zijn daar namelijk genoeg winkels te vinden die wij in Nederland ook kennen, zoals de H&M en Forever21, maar er zijn ook winkels die wij niet kennen. Van die winkels waar ons (beauty of mode liefhebbers) hartje toch echt heel veel sneller van gaat kloppen. Van die winkels die zorgen dat je New York (of eigenlijk heel Amerika) in je hart sluit. Zoals ik heb gedaan.

Amerika kent mega veel winkels, maar het is onmogelijk voor mij om ze allemaal op te noemen. Het is dus echt een exclusief lijstje van mijn persoonlijke favorieten in New York.

newyorkwinkels1

 • Cosmetic Market
  Deze winkel MOET je echt naar toe! Het is een winkel vol met make-up producten voor een spotprijs. Je kunt er echt van alles vinden, van budget make-up zoals Wet ‘n Wild tot aan oude limited editions van luxe merken zoals Nars. Ze hebben ook Essie lakjes voor slechts enkele dollars. Ik dacht dat ik gek werd toen ik in de winkel kwam, ze hebben er zoveel en ontzettend goedkoop! Hij zit niet in een winkelstraat, je moet er dus echt naar zoeken. Maar het is absoluut de moeite waard. Je vindt de winkel aan deze straat: 15 E 37th St.
 • Sephora
  Wat fijn om weer eens in een Sephora winkel te zijn geweest! Tot enkele jaren geleden hadden wij deze winkel ook in Nederland. Volgens mij altijd bij een V&D in. De winkel heeft prachtige make-up van eigen merk, maar ook luxe merken zoals Nars en Urban Decay. Binnen Europa zitten er nog wel een aantal Sephora winkels, dus je hebt wel een kansje het nog eens op een vakantie tegen te komen. In New York zitten een aantal kleine Sephora winkels, maar op Broadway zit een mega filiaal. Die mag je echt niet overslaan, maar eerlijk is eerlijk: je moet wel tegen drukte kunnen als je deze winkel bezoekt.

newyorkwinkels2

 • Tiffany&Co
  Als je net als ik gek bent op sieraden, kun je de Tiffany&Co zeker niet overslaan. Ik ben bij het filiaal in de Wallstreet geweest, maar ook bij de flagship store op Fifth Avenue. Sterker nog, in de flagship store kocht ik een gouden kettinkje! Tiffany&Co is echt een prachtige winkel en de flagship store heeft een stuk of 5 verdiepingen. Echt geweldig! Het mooiste van deze flagship store is dat je je echt vrij voelt om naar binnen te gaan. De meeste Tiffany&Co winkels zijn heel exclusief en waarschijnlijk zul je er je niet op je gemak voelen als je alleen even binnen komt om te neuzen. Bij deze mega winkel zijn ze wel gewend dat er veel toeristen komen kijken en dus gunnen ze je alle tijd om te kwijlen langs elke vitrine. Ze hebben er trouwens ook een verdieping vol met zilveren sieraden, die goed betaalbaar zijn.
 • Victoria’s Secret
  Victoria’s Secret is een winkel vol met prachtige lingerie, heerlijk ruikende verzorgingsproducten en super leuke accessoires. Persoonlijk vind ik de bh’s veel te duur (in Orlando zit een outlet, daar heb ik flink wat bh’s gekocht voor 10 dollar per stuk, aanrader!), maar ze hebben regelmatig een actie met slips. Iets in de trant van 5 stuks voor 25 dollar… De beauty producten zijn ook echt prachtig en ruiken heerlijk! Er zijn meerdere filialen, ik was bij het filiaal aan deze straat: 1328 Broadway.

newyorkwinkels3

 • Century21
  Deze winkel was groot favoriet van mij toen ik in New York was. Het is echt een mega winkel die dure merken voor weinig verkoopt. Hier kun je je serieus wel een hele dag vermaken. Ze hebben een hele kelder vol met schoenen, rekken vol met tassen en mega veel kleding. In deze winkel kun je je hele garderobe vernieuwen. En dat alles voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs. Ze hebben er shirtjes van GUESS voor 15 dollar, maar ook pumps van YvesSaintLaurent voor een paar honderd dollar. En ze hebben er geurtjes van bekende merken, je raakt er echt niet uitgekeken! Deze winkel zit vlakbij Ground Zero.
 • T.J.MAXX
  Dit is echt een super gave winkel. Ik kende deze al van mijn eerdere reis naar Amerika (de westkust) en ik ben echt verliefd geworden op deze winkel. Het is een winkel vol met bekende merken voor weinig geld, net zoiets als Century21 dus alleen dan veel kleiner. Ik moet eerlijk zeggen dat het filiaal in New York mij persoonlijk een beetje tegenviel in vergelijking met de filialen die ik op andere plekken in Amerika tegen ben gekomen. De koopjes waren toch iets minder, waarschijnlijk omdat New York zo toeristisch is. Ondanks dat is dit echt een geweldige winkel en mag je deze zeker niet missen als je naar New York gaat. Om even een voorbeeld te geven: een Versace Jeans tas kost hier ongeveer 50 dollar. Er zitten meerdere filialen in New York, maar ik ben bij die aan de Wallstreet geweest.
  (In Nederland zitten sinds kort twee T.K.MAXX filialen, de Europese versie van de Amerikaanse T.J.MAXX.)

Ben jij al eens in New York geweest?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

13 Reacties

 • Reply jeapiebel

  Ik zal zeker dit artkel bewaren als ik ooit in New York ben. Leuk zo’n artikel. Maar waarschijnlijk moet ik wel een aparte portemonee hebben. Hier voor eerst flink voor sparen. 🙂

  07/01/2016 at 09:30
 • Reply Sija

  Ik ben nog nooit in New York geweest, ik ben zo benieuwd naar Tiffany & Co <3

  07/01/2016 at 10:10
 • Reply Saskia

  Ik zou zo graag een keer naar victoria’s secret willen en daar van alles en nog wat vandaan halen. Ik vind het altijd prachtig!

  07/01/2016 at 15:16
 • Reply Jorinda

  Lijken me allemaal leuke winkels =)
  Leuk artikel!
  Liefs Jorinda

  07/01/2016 at 15:54
 • Reply Dhini

  Leuk winkels heb je bezocht daar in NY

  07/01/2016 at 16:28
 • Reply Selina

  Leuk! De meeste winkels ken ik wel maar van Cosmetic Market heb ik nog nooit gehoord!

  07/01/2016 at 16:57
 • Reply Manon

  Cosmetic market heb ik niet gezien daar 🙁

  07/01/2016 at 17:05
  • Reply Bertine

   Nee, die kom je ook niet spontaan tegen. Je moet hem echt op gaan zoeken, het is ongeveer een kwartier lopen vanaf Times Square!

   07/01/2016 at 17:09
 • Reply Loene

  Eerlijk gezegd kende ik geen enkele winkel, behalve Victoria Secret en de H&M. Cosmetic Market is volgens mij écht een winkel voor mij, met alle make-up, haha! 🙂

  07/01/2016 at 20:18
 • Reply robin

  ah ik hou van Sephora! mis hem wel in Nederland. leuk zo’n lijstje voor de beauty liefhebbers die naar NY gaan 🙂

  07/01/2016 at 21:25
 • Reply Elma

  Leuk om te lezen! Lijkt me echt super shoppen in New York!

  07/01/2016 at 22:50
 • Reply Karlien

  Zo tof! Ik onthoud deze blog voor als ik een keer naar NY ga 🙂

  07/01/2016 at 23:03
 • Reply Eva

  Ik zou echt zo graag naar New York willen 😀 Lijkt me echt een geweldige stad!
  Tiffany&Co is ook één van mijn favoriete winkels. Toen ik 21 werd mocht ik iets uitzoeken bij het filiaal in Amsterdam 🙂

  08/01/2016 at 10:08
 • Laat een reactie achter