Follow:
Fashion

Mijn Ibiza outfits: Zomerse dierenprint jurkjes

Ik ben op vakantie geweest naar Ibiza; mijn favoriete vakantiebestemming! Mooi weer, heerlijke stranden en een prachtige omgeving. Een perfect decor om wat outfitfoto’s voor mijn blog te schieten dus! Ik had voor mijn vakantie namelijk nieuwe zomerjurkjes besteld bij OTTO.nl. Twee leuke jurkjes met een dierenprint, omdat dat zo ontzettend hip is momenteel! Maar beiden toch heel verschillend!

Deze foto’s zijn gemaakt in Dalt Vila, de oude stad van Ibiza. Het is een prachtige plek met stadsmuren, gekleurde deuren en bovenop een prachtig uitzicht. Hoewel ik al vaker op Ibiza ben geweest, was ik nog nooit in Dalt Vila geweest. Het was zeker de moeite waard!

De jurk die ik hier draag is van het merk Vila en komt uit de webshop van OTTO (€29,99). De jurk heeft een zachte stof en zit heerlijk comfortabel. Het is een model dat volgens mij al jaren in hun collectie zit. De print is wel helemaal 2019. Ik ben gek op de dierenprintjes en deze jurk met slangenprint is echt geweldig! Je kunt er alle kanten mee op. Met een zwart vestje en een paar pumps kun je het dragen naar een feestje, maar met een paar leuke slippers kun je er ook het strand mee op. Ik vond de jurk heel geschikt voor een bezoekje aan de oude stad Dalt Vila.

Na een beetje klimmen, kom je op het hoogste punt. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over Eivissa (Ibiza-stad). Op bovenstaande foto zie je trouwens de lange rits in de achterkant van de jurk. Hierdoor is het heel makkelijk om de jurk aan te trekken. Door de lange rits kun je dus ook rustig eerst je haren doen om daarna je jurk aan te trekken, ideaal!

Een andere jurk, een andere achtergrond. Voor deze prachtige jurk koos ik Es Vedrá als achtergrond. De rode jurk komt daardoor mooi uit. Deze jurk is van het merk Jacqueline de Yong en heb ik ook via de webshop van OTTO besteld (€26,99). Dit is één van mijn favoriete kledingmerken: heel hip en heel betaalbaar! Het merk valt wel ruim en dus kies ik altijd een maat kleiner.

Het is een midi jurk en dat is perfect voor mijn lengte (1,66 m.). Maxi jurken zijn altijd te lang voor mij. Voordeel van een midi jurk is dat deze mij dus zeker past, maar stiekem bij elke lengte leuk zal staan. De jurk heeft lange mouwen en is dus niet geschikt voor hele warme zomerse dagen, maar bij een graad of 20 met zon kun je deze jurk lekker dragen met blote benen. Ook kun je deze jurk in de zomer ‘s avonds dragen, als het iets afkoelt. Ik droeg de jurk hier met enkellaarsjes, lekker Ibiza-achtig!

De jurk heeft elastiek in de taille en valt vanuit daar in plooien naar beneden. Ik kocht er op Ibiza een riempje bij, die de jurk helemaal af zou maken. De jurk valt heel mooi en de kleur is erg tof. Heel leuk als je van panterprint, maar ook van kleur houdt!

Hoe prachtig is Es Vedrà? Ik ben verliefd op Ibiza!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Geertje

  Mooi hoor!😃

  07/06/2019 at 07:49
 • Reply debby

  mooie jurkjes en staat je super goed.
  de 2 jurkjes kun je ook bijvoorbeeld in de herfst met panty dragen.
  namelijk ik heb dezelfde jurkjes en ik draag ze nu panty.
  mvg debby

  26/09/2019 at 13:41
 • Laat een reactie achter