Follow:
Fashion

Mijn kerstoutfit van MyJewellery

Ik laat vaak mijn kerstoutfit achteraf zien op mijn blog, maar ik bedacht me dat het veel leuker is om dit nu al te laten zien. Dan kunnen jullie alvast wat inspiratie op doen! Ik heb een prachtig rood velvet jurkje van MyJewellery klaar hangen. Een totaal ander jurkje dan de voorgaande jaren.

Ik koos dit prachtige bodycon jurkje van velvet materiaal. Velvet is tegenwoordig helemaal hip en eigenlijk had ik er nog helemaal niets van in mijn kast hangen. Het leek mij heel geschikt voor de feestdagen. Ik zat te kijken tussen alle leuke jurken en begon te twijfelen tussen de veilige zwarte kleur en deze rode kleur, maar uiteindelijk ben ik dus toch voor de rode gegaan. Ik vind dat die kleur net wat feestelijker is en voor mij hoeft het met de feestdagen niet zo veilig.

Wat ik mij voor de tijd wel afvroeg, is of ik dit jurkje zou kunnen hebben. Na de zwangerschap heb ik niet helemaal mijn ‘oude buik’ terug gekregen, al moet ik zeggen dat het de afgelopen tijd nog wel wat meer is bijgetrokken. Toch moet ik er eerlijk bij zeggen dat ik mij heel erg prettig voelde in dit jurkje! Voor de tijd had ik mijn twijfels, maar toen ik het echt aan had ging die twijfel weg. Het jurkje zit als gegoten en ik voel mij er comfortabel in. En door de velvet stof hoeft niet alles glad te zijn.

Het jurkje komt van de webshop MyJewellery. Helaas is het jurkje in alle kleuren al uitverkocht, zag ik zojuist. Ze hebben nog wel andere velvet jurkjes, die ook erg leuk zijn! MyJewellery heeft sowieso een leuke party collection met glitter rokjes, flared pants, metallic kleuren en velvet stoffen. En natuurlijk genoeg prachtige sieraden die je erbij kunt dragen, want daar staat hun merk om bekend.

Nog even een close-up van een extra gaaf detail: de rug is laag uitgesneden!

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke feestelijke outfit, kijk dan zeker even op www.my-jewellery.com. Ze verzenden zeer snel! (Edit: verzendkosten zijn nu gratis!)

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

7 Reacties

 • Reply Sonja

  Juist leuk om vooraf inspiratie op te doen. Staat je geweldig deze kleur! Alvast fijne feestdagen!

  21/12/2017 at 11:09
 • Reply Laura | I scream beauty

  Oh wauw hij is super mooi! Staat je prachtig!!

  21/12/2017 at 14:20
 • Reply Lieke van Veen

  Van dat buikje valt niks te zien hoor. Ik heb er ook nog over nagedacht om dit jurkje te kopen, maar ik twijfelde toch of dat velvet stofje wel iets voor mij zou zijn en of dit er niet goedkoop uit zou zien, maar het ziet er wel mooi uit.

  21/12/2017 at 16:24
 • Reply Judith

  Staat je prachtig! Ik dacht toen ik de foto’s keek Wow je vent net zo slank als voor je zwangerschap en las later pas je tekst ?

  21/12/2017 at 23:37
 • Reply ZOEVE

  Je zag er echt prachtig uit <3

  27/12/2017 at 13:30
 • Reply Judith

  Wauw, prachtig inderdaad hoor, je kunt dit prima hebben !

  Mooie panty’s ook, welke zijn dat als ik vragen mag ?

  05/01/2018 at 11:29
  • Reply Bertine

   Dank je wel!! Ik koop de panty’s altijd bij Zeeman, dit zijn die met een glansje.

   08/01/2018 at 21:58

  Laat een reactie achter