Follow:
Beauty

Mijn top 3 luxe parfums

Parfum is een product dat ik jaren geleden nog maar af en toe gebruikte en tegenwoordig echt elke ochtend opspuit. Ik kies altijd heel zorgvuldig mijn outfit uit en stem mijn make-up daarop af. Tot slot kies ik daar ook een lekker parfum bij. Toevallig heb ik vorige week mijn parfums uitgezocht. Ik wilde alleen nog maar mijn meest favoriete en luxe parfums bewaren, want die gebruikte ik toch het meest. Uiteindelijk heb ik er 4 over gehouden en van die 4 heb ik mijn top 3 gekozen.

Op nummer 1 staat mijn nieuwste aanwinst: Flowerbomb van Viktor&Rolf. Vorig jaar had ik een tijdschrift en daar zat een proefje in van dit geurtje. Ik was direct fan! Wat een heerlijke geur! Het is een hele zoete geur, heel geschikt voor de zomer. Het is een parfum, dus de geur is wel iets zwaarder. Heerlijk, want hij vervliegt niet snel! Juist omdat de geur heel zoet is, is het mijn favoriete geur. Ik kreeg deze voor mijn eerste Moederdag en dat zal ik niet snel vergeten. Het straalt echt luxe uit. Mocht deze op gaan, dan komt er zeker een nieuwe flacon. Naast de heerlijke geur vind ik de flacon ook echt heel mooi. Ik heb de prijs even nagezocht en bij Parfum.nl kost deze geur €64,95 voor 30 ml en €88,95 voor 50 ml.

Deze geur is heel geliefd onder bloggers en via hen heb ik de geur dan ook leren kennen. Dit is Chloé by Chloé. Ook dit is een parfum. Als ik dit geurtje op heb, krijg ik vaak te horen ‘wat ruik je lekker’. Deze geur is kennelijk heel erg aanwezig en erg geliefd bij veel mensen. Dat snap ik ook wel, want hij is niet zo heel erg zoet, maar wel heel erg fris. Een geur waarmee je altijd goed zit. Ik merk zelf dat dit parfum altijd lang blijft hangen en dat vind ik wel zo fijn. Ik kreeg dit parfum een jaar geleden, voor mijn verjaardag. Zoals je ziet is de bovenkant niet zo glimmend meer, maar de geur is nog perfect. Bij Parfum.nl kost dit parfum €48,95 voor 30 ml, €71,95 voor 50 ml en €85,95 voor 100 ml.

Een Chanel parfum stond al jaren op mijn lijstje, maar gezien de prijs dacht ik dat het er nooit van zou komen. Uiteindelijk valt het best nog wel mee, aangezien Chanel altijd grote flacons heeft van 100 of 150 ml. Twee jaar geleden liep ik tegen de parfum en eau de toilette aan van Chance Chanel. Uiteindelijk besloot ik voor de Eau Tendre (eau de toilette) te gaan, want die geur was wat lichter en ook iets goedkoper. Het is een geur die zowel fris als zoet is. Heel geschikt voor elke dag en perfect voor warme dagen. Zoals je ziet is de flacon aardig leeg aan het raken, ik heb deze geur echt veel gebruikt! Bij Parfum.nl betaal je €133,95 voor 150 ml.

Wat is jouw favoriete parfum?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Sonja Van de Sande

    Ik heb van deze 3 er nog nooit 1 gehad. Ik wacht op de nieuwe Aura van Thierry Mugler.

    14/07/2017 at 17:10
  • Laat een reactie achter