Follow:
Fashion

Mijn wishlisht voor herfst 2018

Ik heb al wat nieuwe kleding gekocht voor de herfst, maar ik blijf nog een aantal items in mijn hoofd hebben die ik ook nog graag aan mijn garderobe wil toevoegen. Dit keer geen pied-de-poule design of een luipaardprintje, maar een aantal basic items met een trendy twist.

Een rood vest
Vorig jaar had ik een lang, rood vest gekocht. Ik dacht er heel blij mee te zijn, maar nadat ik het vest een uur had gedragen bleek dat toch niet meer het geval. Het vest zorgde voor jeuk, zo jammer. Je kunt vast begrijpen dat ik dat vest niet meer heb, maar ik ben nog wel op zoek naar een nieuw, lang, rood vest. Ik vind het zo leuk te combineren met zwart! Een zwarte broek, maar ook een zwart jurkje of een zwart rokje. En rood past ook perfect bij mijn geliefde pied-de-poule design, waar ik meerdere kledingstukken van in de kast heb.

Een gestreepte blouse
Blouses met streepjes zijn hot! Ik heb er een paar met licht blauwe strepen. Voor nu kan dat nog wel, maar het is meer iets voor het voorjaar. Daarom zou ik graag een blouse met streep willen die qua kleur wat meer bij de herfst past. Blouses zijn voor elke gelegendheidJe kan ze leuk combineren met een jeans (en dan in de broek stoppen en een mooie riem daarbij dragen) voor een casual outfit. In combinatie met een rokje is de outfit wat netter en kan het prima voor tijdens een etentje of een feestje.

Kabeltrui
Wat vind ik dat mooi: een kabeltrui! Ik vind het fantastisch staan en zie het al helemaal voor mij hoe ik dit boven een rokje zou dragen. Het liefst wel in een mooi kleurtje, zoals die je hierboven ziet. Echt leuk om een fake kraag boven de trui uit te laten komen!

Simpele jurk
Een simpele jurk, die je bij wijze van elke dag aan kunt. Een effen kleurtje (sowieso een zwarte, maar daarnaast ook een vrolijke kleur zoals de blauwe kleur hierboven) is wat ik het liefste wil. Een klein detail mag wel, zoals een zak of deze fantastische mouwen! Een panty met stippen eronder voor nu en straks als het kouder wordt een panty van 80 denier.

(Nep)leren rok
Een (nep)leren rok. Zo leuk om te combineren met een blouse! Ik had al wel een nep leren rok, maar die begon ik toch te kort te vinden. Ik wil er eentje die iets langer is, dat vind ik wat netter staan. Ik draag er dan het liefst een paar zwarte enkellaarsjes onder.

Welk item wil jij nog graag aan je garderobe toevoegen deze herfst?

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter