Follow:
Overig

Mobiele accessoires & hoesje met foto #getitcovered

Eindelijk, weer een blog online! Ik heb de afgelopen 3 weken niet geblogd. Ik vind het heel erg, maar ik was ontzettend druk en ik kon mij er niet toe zetten. Ik ben nu een aantal dagen vrij en ik hoop dat ik het bloggen weer op kan pakken. Ik mis het namelijk wel! Vandaag een blogje over het nieuwe hoesje voor mijn mobiel, met een foto van Veerle erop! Ik kreeg nog veel meer leuke mobiele accessoires en ook die laat ik zien.

Op deze foto zie je verschillende items. Ik kreeg een leuke goodiebag van Smartphonehoesjes.nl, met daarin allemaal leuke accessoires voor mijn mobiele telefoon. Links bovenaan zie je hele leuke Fashionchick stickers, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Je kunt ze op de hoesjes plakken van je mobiel of tablet, maar ook op je laptop of op een notitieboek. Ze kosten maar €4,95.

De Happy Plugs oordopjes zijn ook erg tof! Dit merk is nieuw voor mij, maar wat hebben ze hippe oordopjes! Ik heb een rosegouden variant, maar ze hebben ook een marble variant en een soort van metallic roze. Ze kosten €24,95. De oordopjes zijn van goede kwaliteit, je hoort het geluid er prima door. Ik vind ze leuk!

Een powerbank van het merk Fab zat er ook nog in. Wat een gaaf ding! Je kunt hem open doen en dan zit er een spiegeltje in. Super handig! Ik kan mijn mobiel hier echt goed en lang mee opladen, ideaal! Ik zie hem niet meer in de webshop van Smartphonehoesjes.nl, maar ze hebben nog genoeg andere leuke powerbanks. Zoals een ananas, een ijsje, een emoji, maar ook powerbanks die er zakelijker uit zien.

Via Smartphonehoesjes.nl kun je nu ook een telefoonhoesje ontwerpen. Veerle groeit goed door en ik had nog een hoesje met een oude foto erop. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik een nieuw hoesje met foto mocht uitzoeken. Ik koos een standaard achtergrond (aan de bovenkant luipaardprint en aan de onderkant blauw met witte stippen) en voegde daar een foto van Veerle aan toe. De blauwe rand rondom de foto heb ik zelf in photoshop aangepast, dat kon niet met het programma van de webshop.

Ik ben ontzettend blij met het hoesje! Ik heb hem nu al een tijdje en ik kan zeggen dat de kwaliteit echt goed is. Het hoesje is niet beschadigd. Voor slechts €14,95 heb ik dit hoesje besteld! De verzendkosten zijn gratis. Ik vind dat echt een koopje voor een eigen ontworpen mobiel hoesje! De hoesjes zijn voor veel modellen beschikbaar, of je nu een iPhone 6 hoesje ontwerpen wilt of voor de nieuwste iPhone een hoesje zoekt, beiden zijn geen probleem. Ook voor heel veel andere merken zijn hoesjes beschikbaar!
Hier zie je de oordopjes in close-up. De kleur past perfect bij mijn rosegouden iPhone.

Tot slot koos ik ook nog deze rosegouden grip houder. De laatste trend op het gebied van mobiele accessoires en ik snap wel waarom! Ik plakte hem op mijn mobiele hoesje en daarmee heb ik meer grip. Ik kan mijn mobiel nu heel gemakkelijk vasthouden, zonder dat ik bang ben dat mijn dochtertje het uit mijn hand slaat. Ook zijn selfies nu super easy te maken! En het houdt gewoon lekker vast. Mijn mobiel is te groot en te zwaar, maar normaal gesproken kan deze grip houder ook als standaard dienen op je mobiel neer te zetten. En je kunt het snoer van je oordopjes erom heen wikkelen!
Later kwam ik erachter dat de originele Popsockets (€12,95) verplaatsbaar zijn en dat is deze (€9,95) niet. Wel goed om dat verschil te weten! Ik raad iedereen zo een grip houder aan, super handig!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Manon

    Dat hoesje vind ik wel heel erg leuk gemaakt

    12/01/2018 at 19:24
  • Laat een reactie achter