Follow:
Overig

Mooi boven de bank: grootformaat wereldkaart

Ik vond de muur boven onze bank altijd wat kaal. Er hing een prachtige canvas met onze eigen vakantiefoto’s , maar die was eigenlijk net iets te klein voor die grote muur. Wij zochten al een tijdje iets anders, maar konden het niet eens worden. Toen ik een kijkje nam op Wereldkaarten.nl, zag ik al gauw een prachtige wereldkaart die perfect zou zijn voor dat plekje boven de bank.

Van het idee om een wereldkaart in mijn woonkamer te hebben hangen, werd ik in eerste instantie niet echt warm. Er zijn tegenwoordig zoveel mooie steden en zoveel gave foto’s, waarom zou ik voor een wereldkaart gaan? Toen ik een kijkje nam op Wereldkaarten.nl, zag ik dat er meer dan 100 verschillende designs waren! Wauw! Allemaal hele verschillende en echt hele toffe wereldkaarten. Zo zijn er wereldkaarten met veel kleuren en dieren erop, speciaal voor een kinderkamer. Er zijn ook hele trendy wereldkaarten met goud of geometrische vormen. Allemaal heel anders dan die grote wereldkaarten van school vroeger, met een geel met groene wereld en blauw water (al is die er ook nog!). Ik kwam zelf al vrij snel deze zwart met witte wereldkaart tegen. Hij sprak mij meteen aan. Weinig details, zwart/wit van kleur en een bijzondere uitstraling. Bingo!

Wij hebben een vrij modern ingericht huis. Onze meubels zijn hoogglans wit met RVS poten. We hebben alles in de kleuren wit, grijs en zwart. Later heb ik daar oudroze accessoires aan toegevoegd. De zwart met witte wereldkaart past perfect bij ons interieur vind ik. Die zwarte kleur trekt de aandacht naar zich toe, omdat de rest vrij grijs is. Gelukkig was mijn man het direct met mij eens en vond hij de wereldkaart ook super gaaf!

De wereldkaart hebben we uitgekozen op canvas, maar het kan ook op hout, aluminium, plexiglas, poster of een schoolplaat. Ik vind een foto afdrukken op hout ook erg gaaf, dat zal vast leuk staan als je een landelijk interieur hebt. Het formaat dat wij hebben is 150×100 en dat is een prachtig formaat voor boven onze grote bank!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter