Follow:
Fashion

Mooie zonnebrillen voor zomer 2018

Joepie, het is eindelijk lente! Als het weer nou ook nog even mee werkt, ben ik helemaal blij. Gelukkig hebben we de afgelopen tijd de zon al een aantal keer mogen zien. Ik heb mijn zonnebril dit jaar al een aantal keer gedragen. Ik koos een nieuwe zonnebril van Ralph Lauren en ik zag heel veel andere leuke monturen. Ik laat jullie graag zien wat de zonnebrillen trends voor 2018 zijn!

Roze, mijn favoriete kleur! Veel zonnebrillen zijn roze en dat vind ik echt zo gaaf! Niet niet van dat felle roze, maar juist een prachtige pastel roze kleur is trendy. Een donker montuur met roze glazen of juist een roze montuur, maar net wat jij wilt. Hiermee val je natuurlijk wel op, dus het moet wel bij je passen.

Ronde glazen zien we al een tijdje in het modebeeld. Dit jaar mogen ze ook weer gedragen worden. Vooral met een vierkant gezicht (breed voorhoofd en brede kaak) staan dit soort zonnebrillen erg goed! Ik vind zelf de zonnebrillen met breed montuur en ronde glazen erg gaaf. Dat staat heel vrouwelijk en toch heel trendy. Is jouw stijl meer stoer, dan is de ronde zonnebril met een dun montuur misschien meer iets voor jou, zoals deze van het merk IKKI.

Unisex is dit jaar hotter dan ooit! Lekker matchen met je geliefde of af en toe eens kunnen ruilen. Als je echt voor de stoere look gaat, kies dan een unisex zonnebril. Let wel goed op de afmetingen, want de bril moet niet te groot zijn. Sinner, Polaroid, Ray-Ban en Persol zonnebrillen hebben veel unisex brillen.

Kies deze zomer voor een zonnebril met brug, dan zit je zeker weten goed! Overal waar je kijkt zul je dit soort zonnebrillen tegen komen. Ik vind het wel wat hebben, zo een extra detail aan je zonnebril.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter