Follow:
Beauty

Moroccanoil Styling Travel Kit

Moroccanoil is een heel bekend merk en ik ben al een hele tijd benieuwd naar hun treatment. Die schijnt echt heel goed te zijn voor pluizig haar (en laat ik dat nou net hebben). Ik zag dat deze treatment ook in een travel kit zit en dat leek mij perfect om kennis te maken met dit product, maar ook met andere producten van dit merk. Ik nam de Moroccanoil Styling Travel Kit mee naar een weekendje weg in Berlijn.

De travel kit bevat als eerste een prachtig toilettasje. Daarin zitten natuurlijk de (mini) producten van Moroccanoil, maar daarnaast was er nog ruimte over om ook mijn tandenborstel, kam en nog meer spullen mee te nemen.

In de Moroccanoil Styling Travel Kit zit een flesje treatment van 25 ml. Het is een klein flesje, maar het is wel een fullsize product. Je kunt de treatment namelijk ook los kopen in 25 ml of 100 ml. Er zit ook een Moisture repair shampoo en gelijknamige conditioner in van 70 ml. Er zit ook nog een stylingsproduct in, namelijk de Hydrating styling cream in 75 ml.

Moroccanoil staat bekend om de arganolie die in hun producten zit. Deze olie verzorgt het haar en is vocht inbrengend. Er zijn ongeveer 20 Moroccanoil producten ontwikkeld en veel kapsalons gebruiken dit merk ook. Toevallig ook mijn kapsalon!

Ik vind de shampoo en conditioner erg fijn. Ik merk echt dat ze veel beter zijn dan de goedkopere shampoos die ik ben gewend. Een klein beetje is al genoeg voor het hele haar, het verdeelt zich goed en nadien voelen mijn haren glad aan. Ik kan zelfs een borstel door mijn haar halen, zonder dat ik anti-klit spray gebruik (dat gebruik ik normaal altijd)! Het maakt mijn haar echt beter doorkambaar.

Als mijn haar gewassen en gekamd is, gebruik ik de Hydrating Styling Cream. Ik verdeel een beetje hiervan door mijn haren en vervolgens föhn ik mijn haar. Als mijn haar bijna droog is, doe ik wat van het treatment in de punten van mijn haar. Dan droog ik mijn haar nog even verder. Mijn haar zit direct goed! Ik hoef er niets aan te doen. De pluis is ook echt een stuk minder, dus het heeft zeker wel effect! Door het gebruik van de producten ruikt mijn haar ook echt heerlijk, zelfs de volgende dag nog!

Ik ben erg fan van deze Moroccanoil producten. Ze zijn niet goedkoop, maar ik merk echt dat ze heel goed zijn. Deze travel kit is een leuke set om mee te beginnen, maar het is ook heel handig om mee te nemen op vakantie of een weekend weg. Je kunt deze set kopen bij HBB24.nl voor €35,20.

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter