Follow:
Beauty

Morphe Brushes palette – 35 taupe

Toen ik de swatches van de nieuwe Morphe Brushes palettes zag, werd ik helemaal gek. Ik had nog nooit een palette gezien waarvan het pigment zo goed was. De prijs viel mij ook hartstikke mee en daarom koos ik een palette uit met kleuren die mij het meeste aanspraken. Ongeveer een maand geleden bestelde ik het Morphe Brushes 35 taupe palette en tot op de dag van vandaag ben ik er mega fan van. Zo fan dat ik het ook echt met jullie moet delen.

morphetaupe1

Het Morphe palette doet mij een beetje denken aan de 88 palettes die jaren geleden helemaal hot waren. Morphe Brushes is een nieuw Amerikaans merk, die kwaliteit heeft voor een budget prijs. In dit palette zitten minder, maar wel grotere oogschaduws. Het merk heeft heel veel verschillende soorten palettes, maar de 35 palettes zijn volgens mij het meest populair. Ze hebben verschillende kleuren, van hele felle oogschaduws tot naturel kleuren. Ik koos er eentje met veel bruin tinten, want dat vind ik zelf het mooist. De taupe versie moest het dus worden voor mij, ook wel het ’35T palette’ genoemd.

morphetaupe2

morphetaupe3

morphetaupe4

De kleuren zijn een klein beetje misleidend, want in het echt zijn de kleuren wat donkerder. Op de foto’s in de webshop zagen de kleuren er ongeveer uit zoals hierboven, prachtige lichte kleuren dus. In werkelijkheid zijn de kleuren donkerder en zit er geen enkele echt lichte kleur in. De kleuren die er wel in zitten zijn bruin, taupe en paars. Dat alles in meerdere tinten, met vooral shimmer oogschaduws en enkele matte oogschaduws.

morphetaupe5

Even een close-upje van een selectie kleurtjes. Ik ben echt dol op shimmer oogschaduw en ik ben dan ook erg blij dat er hier veel van in zitten. Oké, laten we over gaan naar de swatches. Die liegen er niet om. Ik heb de swatches per rij gemaakt, van links naar rechts.

morphetaupe6

1e rij

morphetaupe7

2e rij

morphetaupe8

3e rij

morphetaupe9

4e rij

morphetaupe10

5e rij

Zijn de swatches niet geweldig?! Dit palette is echt fantastisch! De shimmer oogschaduws knallen eruit, maar ook de matte kleuren hebben een heel goed pigment. De eerste keer maakte ik met aanbrengen de fout dat ik veel te veel oogschaduw op mijn kwast deed, met als gevolg dat ik eruit zag als een clown. Je hoeft je oogschaduwkwast maar heel lichtjes op de oogschaduw te zetten en dan heb je al meer dan genoeg. De kleuren blijven fantastisch goed zitten en zijn heel gemakkelijk in elkaar te blenden. Ik heb nog nooit zo’n fijn en mooi oogschaduwpalette gehad. Daar kan zelfs een luxe Dior palette niet tegenop!

Het enige nadeel van dit palette is dat er alleen maar donkere kleuren in zitten. Genoeg kleuren voor in de crease dus, maar weinig keuze voor op het bewegend ooglid. Je krijgt er dus al heel snel een heftige look mee. Toch vind ik het palette absoluut een aanrader!

Ik heb het palette gekocht bij Boozyshop.nl (€24,99+€4,95 verzendkosten), maar hij is ook te koop bij Themakeupspot.nl (€25,99+€3,95 verzendkosten). Ze kopen ze gelimiteerd in dus wees er snel bij als je hem ook wilt!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

14 Reacties

 • Reply Vera

  Palette van Morphe heb ik al een tijdje op het oog maar ik kan niet kiezen welke ik nu graag wil hebben. Vind de prijs kwaliteit er heel goed uit zien.

  04/02/2016 at 06:46
 • Reply Natasja

  Wat een prachtige kleuren! Ik heb zelf ook een palette van Morphe Brushes, het Warm Palette. Echt een super kwaliteit!

  04/02/2016 at 10:30
 • Reply saskia

  Wauw de kleuren en het pigment zijn inderdaad wel heel erg gaaf! Kan mij voorstellen dat je dolblij bent met dit palette!

  04/02/2016 at 10:37
 • Reply Kirsty

  Er zitten mooie kleuren in! De pigmentatie ziet er ook erg goed uit inderdaad.

  04/02/2016 at 12:36
 • Reply Jorinda

  Wat een prachtig pallete =)
  Erg mooie pigmentatie!
  Liefs Jorinda

  04/02/2016 at 14:00
 • Reply Manon

  Wat een ontzettende mooie kleuren zitten hierin. Echt kleuren die iets voor mij zijn!

  04/02/2016 at 14:25
 • Reply Mariska

  Hoor en zie er veel over tegenwoordig en het ziet er inderdaad heel erg goed uit! Mooi palette!

  04/02/2016 at 15:30
 • Reply Mariska

  Omg hij is zoooo mooi! En zo veel kleurtjes! Wat wil een mens nog meer 😀

  04/02/2016 at 18:37
 • Reply Mariëlle

  Wauw, wat is dit een mooi palette zeg, I loveeee it!

  05/02/2016 at 09:42
 • Reply Nicole

  Oh wauw wat is dit een gaaf palette zeg. Deze Morphe paletten doen me wel een beetje denken aan de 88 palette hype van vroeger. Toch denk ik dat ik er binnekort maar eentje ga aanschaffen. Ik hoor er zoveel goeds over!

  06/02/2016 at 11:13
 • Reply Beauty Treasures

  Super mooi palette!

  06/02/2016 at 11:49
 • Reply Roxanne

  Erg mooi palette! Ik heb best veel bruin tinten in mijn stash, maar wil er nog wel graag een paar paarse aan toevoegen

  06/02/2016 at 22:31
 • Reply Cynthia

  Wauw, wat een pareltje! Ik ga dit palette even onthouden 🙂

  08/02/2016 at 20:59
 • Reply Shauni

  leuk review! Ik heb zelf het morphe 35p palette en ik ben ook echt verliefd!

  03/03/2016 at 16:02
 • Laat een reactie achter