Follow:
Fashion

Nieuwe Adidas sneakers

Ik ben dol op witte sneakers, aangezien ze al jarenlang in de mode zijn. Witte sneakers matchen ook super goed met mijn lente en zomer garderobe. Ik draag met mooi weer namelijk graag een witte top (al dan niet met print of strepen) en witte sneakers passen daar goed onder. Aangezien ik mijn witte sneakers het liefst echt wit zie, was het dit jaar weer tijd voor een nieuw paar.

Deze outfit droeg ik afgelopen zondag. Een leuk wit truitje (H&M) en een mooie zalmroze broek (C&A). En natuurlijk mijn nieuwe, witte sneakers.

Ik mocht bij Footway.nl een paar schoenen uitzoeken en ik besloot om weer voor een paar witte Adidas sneakers te gaan. Twee jaar terug had ik een paar Stan Smith besteld en daar heb ik nog steeds ontzettend veel plezier van. Ik besloot dat het dus weer een paar Adidas sneakers moest worden, maar het liefst dit keer een totaal ander soort.

Ik koos de Adidas Superstar sneakers, maar dan met hele bijzondere strepen. Het zijn een soort holografische strepen. Een beetje zoals een zeemeerminnenstaart. De strepen lijken vanuit elke hoek een andere kleur te hebben: roze, geel en groen.

Ze zijn van leer gemaakt, zoals ik dat van Adidas gewend ben. Ze lopen ook echt super fijn! De veters vind ik wel wat lang dus daar leg ik een dubbele knoop op.

Kijk dan die achterkant: hoe gaaf is dat? Ik ben er echt super blij mee! Ze zijn heel uniek, zitten lekker en zijn heerlijk zomers. Ik kan hier de hele zomer wel mee door hoor!

Deze Adidas sneakers bestelde ik bij Footway.nl voor €89,- en ik had ze 2 dagen later al in huis.

% In samenwerking met Footway %

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Laura | I scream beauty

  Heel mooi!! Witte sneakers zijn altijd een goed idee!

  01/05/2018 at 06:29
 • Reply Danielle

  Ik vind ze echt super gaaf ! Twijfel zelf of ik witte converse wil of witte adidas schoenen. Dit maakt de keuze niet makkelijker.

  01/05/2018 at 15:31
 • Laat een reactie achter