Follow:
Baby/kind

Nieuwe collectie Z8 kleertjes

De temperatuur komt overdag boven de 10 graden en de zon staat ook weer op het menu. Dat maakt dat ik al helemaal zin krijg in de lente! Ik ben dan ook al aan het rondkijken tussen de nieuwe collecties met kinderkleertjes. Heerlijk om weer veel roze te zien! Het merk Z8 heeft heel veel leuke nieuwe kleertjes, zowel voor jongens als voor meisjes.

Z8 is een Nederlands merk, dat je uitspreekt als ‘zacht’. Ze hebben baby- en kinderkleding. Voor jongens is de collectie stoer en een beetje brutaal. Voor meisjes is de collectie kleurrijk en gedurfd. Z8 kleertjes staan bekend om hun goede kwaliteit, zelfs na vaak wassen blijven de kleertjes mooi. Twee keer per jaar brengt het merk een nieuwe collectie uit en daarnaast hebben ze ook nog een Limited Edition collectie, dat een kleine en speciale collectie is. De kinderkledinglijn is verkrijgbaar in maat 68 tot en met 146. Hieronder laat ik wat prachtige Z8 kleertjes van Hemelsvoorkinderen.nl zien.
Z8 heeft trouwens ook een newborn collectie. Deze collectie is heel schattig en de kleertjes ervan zijn heel zacht. Deze collectie is verkrijgbaar in maat 56 tot en met 68.

De meisjes collectie is inderdaad lekker kleurrijk en mijn favoriete kleur (roze) komt er vaak in voor. Ik vind roze echt fantastisch voor meisjes! Voor iedereen die dat niet vindt (of eens wat anders wil), hebben ze ook andere kleuren meisjeskleding. Ik vind de kleur groen die ze voor deze collectie hebben gekozen ook heel tof. Verder zie je dat Z8 ook in speelt op de laatste trends. Je ziet namelijk een aantal kledingstukken met panterprint. Z8 heeft prachtige kleertjes die op het eerste gezicht best een beetje volwassen lijken, maar door de vrolijke kleurtjes past het toch heel goed bij zowel grote als kleine meisjes.

De nieuwe jongens collectie van dit seizoen is echt heel stoer! De kleding heeft een sportieve look. Ik vind het enorm gaaf dat ze ook petten in hun collectie hebben. Leuk te combineren met hun eigen kleding, maar eigenlijk goed passend bij elke look. Ideaal voor als de zon schijnt!

 

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter