Follow:
Overig

Nieuwe hoesjes voor mijn mobiel (panterprint & cupcakes)

Mijn mobiel was aan een nieuw hoesje toe. Ik heb de mijne nu ruim 1,5 jaar gehad en die was echt aan het slijten. Het leek mij tof om voor een heel hip panterprint hoesje te gaan, dus daar ging ik naar op zoek. Toen ik er eentje had gevonden, keek ik ook nog even verder of ik nog meer leuks zag…

De panterprint is helemaal in de mode en overal terug te vinden; in kleding, schoenen, accessoires, etc. Waarom dan niet ook een mobielhoesje met panterprint? Ik ging tussen de vele telefoonhoesjes op zoek naar specifiek eentje met deze hippe print. Al gauw had ik er een aantal gevonden. Ik besloot om voor een hoesje te gaan met echte haartjes.

Ik ben zo blij met dit hoesje! Hij is enorm leuk! Door de echte haartjes wordt het panterprintje nog meer versterkt. Verder is de rand van het hoesje gewoon zwart. Hierdoor blijven alle knoppen aan de zijkant goed te bereiken. Je voelt echt dat mijn mobiel perfect in het hoesje past en dat het daardoor goed beschermd is. Ik heb trouwens wel een screenprotector op de voorkant van mijn mobiel, dat is wel aan te raden als je een hoesje hebt dat alleen de achterkant en zijkanten beschermd.

Het panterprint mobielhoesje komt van Hoesjesdirect.nl. Hij kost €14,95, wat echt niet duur is! Helemaal niet omdat het dus echte haartjes heeft. De verzendkosten zijn gratis, dus dat scheelt ook weer. Ik heb de iPhone X, maar het hoesje is er ook voor andere iPhones.

Ik keek nog even verder in hun webshop en toen zag ik ook dit schattige hoesje met cupcakes erop. Sinds een tijdje heb ik als andere hobby taarten bakken en daarom trok dit hoesje direct mijn aandacht. Het past precies bij mij. Ik vind het ook wel tof dat het hoesje verder transparant is, zodat je mijn mobiel er doorheen ziet. Dat geeft een leuk effect. De cupcakes zelf zien er erg vrolijk (en lekker!) uit.

Het hoesje is van het merk Mobigear en die heeft heel veel transparante hoesjes met vrolijk eten erop. Bijvoorbeeld een hoesje vol met bananen, fastfood, watermeloenen en nog veel meer! Ik koos voor een softcase, maar ze hebben ook bookcases. Het hoesje kost maar €9,95.

Wat vind je van mijn nieuwe hoesjes? Zou jij ook voor een panterprint hoesje gaan?

€%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

1 Reactie

  • Reply Tamara

    Dat tijgerprint hoesje😍! Geweldig, en helemaal doordat het net een vachtje lijkt met de haartjes erop. Die met cupcake’s is ook leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de tijgerprint. Ik dacht eigenlijk dat hetdure hoesjes waren, maar de prijzen vallen mij reuze mee. Dan kan je nog eens regelmatig van telefoonhoesje wisselen.

    15/10/2019 at 15:10
  • Laat een reactie achter