Follow:
Fashion

Nieuwe kleding van My Jewellery

Wat een heerlijk weer is het! Tijd voor wat nieuwe kleding! Ik zocht 2 super leuke jurkjes en een blouse uit, via My Jewellery. Ze hebben een prachtige nieuwe collectie online staan, met zomerse items en hele gave bohemian kleding. Ik laat je zien wat ik heb uitgekozen en zoals je van mij gewend bent, draag ik de kleding op de foto’s.

Terwijl we outfitfoto’s aan het maken waren, wilde Veerle bij mij op schoot zitten. Nou, vooruit, kom er maar gezellig bij!

Deze bohemian jurk is uit de nieuwe bohemian kleding lijn van My Jewellery. Het is een grijze midi jurk met luipaardprint. Ik ben gek op de luipaardprint en ik ben dan ook helemaal blij met deze trend dit jaar. De jurk was in eerste instantie een gok voor mij, ik ben best klein (1,66 cm) en kan daarom nooit een lange jurk dragen. Deze jurk heeft een ‘midi lengte’, waardoor het ineens een optie was voor mij! Ik was heel benieuwd of het mij zou staan. Eerlijk gezegd ben ik heel blij met deze jurk, ik vind hem geweldig! Het is een ontzettende mooie jurk, die goed valt en heerlijk zit. Ik draag mijn eigen maat (S).

De jurk heeft twee linten aan de voorkant, bij de hals, je kunt deze op verschillende manieren strikken. Er zit elastiek in de taille, waardoor de jurk mooi aansluit. De mouwen zijn nauwsluitend en hebben 2 sportieve strepen. Het is een geweldige jurk die perfect geschikt is voor naar een festival! Ik draag de jurk het liefst met blote benen en enkellaarsjes.

We zien dit seizoen nog best veel donkere jurkjes. Dit zwarte jurkje met bloemetjes past perfect in die trend. Hoewel het een donker jurkje is, stralen de gekleurde bloemetjes toch een zomers gevoel uit. Prima te dragen met een panty eronder, maar met dit mooie weer ook goed te doen met blote benen. Je kunt met dit jurkje vele kanten op. Je zou er zelfs een gekleurde blazer overheen kunnen dragen, maar je kunt er ook een bikini onder doen en een paar slippertjes bij aantrekken.

De mouwen zijn wijd en hebben ruches. Dat past precies bij de ruches onderaan de jurk. Dat geeft een extra vrolijk detail aan de jurk. Ik draag van dit jurkje ook mijn eigen maat (S).

Deze blouse is geweldig! Dit printje vind ik geweldig en de kleur al helemaal! Op de dag dat deze foto’s zijn genomen, was het best koud. Vandaar dat ik het draag met een zwart rokje en een panty. Nu het warmer is, staat deze blouse ook erg mooi op een jeans of een witte broek. De blouse valt heel soepel en zit lekker. Je kunt de blouse met een laag decolleté dragen, maar er ook voor kiezen om het knoopje dicht te doen. Dan is het decolleté alsnog laag, maar zie je eigenlijk net niets. Deze blouse is aardig breed en oversized. Ik heb daarom gekozen voor een maat kleiner dan normaal (XS) en die maat zit perfect.

Ik heb er weer wat leuke en trendy kleding bij, waar ik erg blij mee ben. De grijze midi jurk is echt mijn favoriet! Die ga ik zeker weten nog heel veel dragen dit seizoen! Al deze kledingitems (en nog veel meer leuks!) shop je bij www.my-jewellery.com. Ze hebben daar ook echt prachtige sieraden trouwens!

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

2 Reacties

 • Reply Jewel

  Dat zijn inderdaad hele leuke jurkjes!

  13/06/2019 at 16:18
 • Reply debby

  mooie kleding heb je gekocht.
  waar kun je beste de panty,s kopen.
  bij mij gaan de panty,s heel gauw kapot.

  23/09/2019 at 10:08
 • Laat een reactie achter