Follow:
Fashion

Nieuwe sandalen van Sorel

Afgelopen week was een perfecte week om vakantie te hebben! De zon liet (en laat zich nog steeds) veel zien. Wij hebben allemaal leuke dingen gedaan, zo ben ik een middagje met mijn man weg geweest. Op de scooter. Ik trok mijn nieuwe sandalen aan en het leek mij leuk om onderweg even wat foto’s te maken. Ik laat jullie mijn outfit zien en dus ook mijn nieuwe sandalen van Sorel.

Het was 30 graden, veel te warm om iets te doen, maar perfect weer om op de scooter te zitten! Als je rijdt, voel je altijd een windje langs je heen gaan. Met een zomerse outfit was het prima vertoeven op de scooter. Een flinke laag zonnebrandcrème op en gaan!

Ik had voor het eerst mijn nieuwe sandalen van Sorel aan, uit de webshop van OnlyBrands. Wellicht ken je dat merk van hun bekende snowboots. Ze blijken ook gewone schoenen en zelfs sandalen te hebben! Dat wist ik helemaal niet. Dit is de ‘Ella Sandal’, in een gouden kleur. Het zijn echt prachtige sandalen die heerlijk zitten. Ze zijn gemaakt van leer en elastiek. Ik trok ze aan en ik vond ze eerst een beetje apart zitten. Ze zitten direct strak en goed aangesloten door het elastiek. Toch kreeg ik er totaal geen zere voeten van, integendeel zelfs; ze gingen steeds lekkerder zitten. Het verbaasde mij echt, maar deze sandalen kun je met gemak hele dagen dragen. Nu denk je natuurlijk dat ik er niet op heb gelopen, omdat ik op de scooter zat, maar dat is niet het geval. Natuurlijk hebben we onderweg een ijsje gegeten, een stadje bezocht en zijn we daarna uit eten geweest. Aan het eind van de dag zaten de sandalen het lekkerst;)

De sandalen zijn prima te dragen onder een casual outfit, maar door de gouden kleur kunnen ze ook prima voor een feestelijke gelegenheid. Ik ga ze de laatste zomerse dagen van dit jaar nog veel dragen!

In de webshop van OnlyBrands staan nog meer bekende merken, zoals Flipflop, Timberland en Moonboot. Van slippers tot winterse laarzen dus.

%

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter