Follow:
Fashion

Nieuwe zonnebril van D&G

Ooh wat een heerlijk weer is het toch! Ik heb natuurlijk heel de zomer al vrij, vanwege mijn verlof, maar onlangs ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar Zandvoort. We hebben heerlijk genoten en de zon was regelmatig te zien. Vlak voordat we op vakantie gingen, koos ik een nieuwe zonnebril uit op de Website van Lentiamo.nl. Het is een erg gaaf model van Dolce & Gabbana geworden en ik laat hem graag aan jullie zien. Met foto’s vanuit het mooie Zandvoort!

Ik ging op zoek naar een nieuwe zonnebril, maar ik vond het erg moeilijk om te kiezen uit al die mooie modellen. Ik wilde sowieso graag een zwarte zonnebril, dus daardoor vielen er al heel veel zonnebrillen af. Dan moet een zonnebril je ook staan en gelukkig kun je op Lentiamo.nl de zonnebrillen online passen! Met je camera op je laptop of mobiel, kun je zien hoe de zonnebril je staat. Ideaal wat mij betreft! Een zonnebril moet ook goed zitten en dat kun je natuurlijk niet passen als je online een zonnebril koopt. Op de Website staat een heel handig trucje om erachter te komen welke maat je hebt. Zelf heb ik gekeken naar andere zonnebrillen die ik heb, want aan de binnenkant van een pootje staat ook vaak wat de afmetingen zijn. De zonnebril past mij dan ook perfect!

Ze hebben veel designer zonnebrillen met merken zoals Michael Kors, Gucci, Prada, Tiffany&Co, Jimmy Choo en nog veel meer! Vogue en Guess hebben prachtige zonnebrillen die qua prijsklasse onder de grote namen zitten en daardoor een hele vriendelijke prijs hebben. Ook hebben ze zonnebrillen van het bekende merk Ray-Ban.
Het werd uiteindelijk deze prachtige zonnebril van Dolce & Gabanna, om precies te zijn de DG4268. Een mooie zwarte, ronde zonnebril met goudkleurige pootjes. Het merk staat heel subtiel in de pootjes gegraveerd. Deze zonnebril is heel trendy, maar het design zal over een aantal jaar nog steeds mooi zijn.
Voor een designer zonnebril betaal je wat meer, maar mijn ervaring is dat ze echt jarenlang mooi blijven. Ze zitten gewoon veel lekkerder en zijn veel steviger dan van die goedkope zonnebrillen.

Ik ben heel blij met deze zonnebril. Bij Lentiamo hebben ze niet alleen zonnebrillen, maar ook gewone (hippe!) brillen en contactlenzen. Ook kom je in aanmerking voor een vergoeding bij je zorgverzekering (afhankelijk van je pakket) als je hier je bril of lenzen besteld.

Ze hebben een hele goede klantenservice en bij vragen kun je altijd terecht!

%

Share:
Previous Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

Geen reacties

Laat een reactie achter