Follow:
Advertorial, Fashion

Nieuwste trend: enkellengtes

Met mijn 1,66 meter lengte zijn broeken vaak veel te lang voor mij. Dat is onhandig, maar vaak zijn er ook wel korte lengtematen te vinden of laat ik mijn broek inkorten. Aankomend zomer is het trendy om een broek te dragen die tot je enkels komt. Ja, je hoort het goed: het is hip om met een iets te korte broek te lopen!

Jaren geleden vroegen we elkaar of we last hadden van hoog water. Dit jaar hoef je er niet meer raar van te kijken, het is namelijk de nieuwste trend. Of het nu gaat om een jeans of een gekleurde broek, ze zijn aansluitend en hebben een lengte tot aan de enkel. Ik vind deze broeken erg mooi en in de lente draag ik deze graag (ik had er vorig jaar al 1 namelijk). In de zomer vind ik de broek echt perfect om naar mijn werk aan te trekken: het is iets koeler, maar het staat net zo netjes als een lange broek.

Een broek met enkellengte staat super leuk in de lente. Je kunt het goed combineren met een t-shirt of een top. Een enkellengte broek staat erg casual met een paar (lage) sneakers eronder. Ga je liever voor zakelijk? Een paar goede pumps zorgen ervoor dat een enkellengte broek een chique uitstraling krijgt. Ook een paar ballerina’s staan er mooi onder en hiermee creëer je een alledaagse look. Ik vind het zelf een voordeel dat je een mooi enkelbandje kan dragen, deze komt dan net iets onder de broek uit.

Esprit heeft een aantal prachtige broeken met een enkellengte. Op de website dragen de modellen de broeken en deze hebben ze erg leuk gecombineerd. Op deze manier krijg je meteen inspiratie om een jeans met enkellengte te combineren met een paar sneakers of pumps. De prijzen van deze broeken liggen tussen de €49,- en €100,-.

Mocht je nu geen zin hebben om een nieuwe garderobe aan te schaffen, rol je broekspijp dan gewoon een stukje op. Op deze manier hoef je niks nieuws aan te schaffen, maar volg je wel de laatste trend.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

13 Reacties

 • Reply Kirsten

  Dit is geen trend voor mij hihi, ik voel me niet prettig als mijn enkels zichtbaar zijn ofso haha.

  27/03/2013 at 06:35
 • Reply Dina

  Ik vind dit best leuk voor de zomer ja!

  27/03/2013 at 07:00
 • Reply MarCreaties

  Het ligt een beetje aan het model wat mij betreft, soms als de pijpen opgerold zijn en de broek zit niet zo strak om je enkels staat het nog wel leuk, verder ben ik niet zo weg van deze trend!

  27/03/2013 at 08:30
 • Reply Jorinde

  Ik vind dit best leuk! Ben zelf trouwens 1,60 meter en moet mijn broeken ook bijna altijd inkorten.

  27/03/2013 at 08:32
 • Reply Mariska

  Misschien wel leuk voor als het wat mooier weer is, maar niet met deze kou. Wel leuk boven bijvoorbeeld pumps vind ik.

  27/03/2013 at 08:38
 • Reply Sabine

  Ik vind dit echt een hele leuke trend! Ik vind het op een hele elegante manier wel sexy om net je enkel te laten zien. Veel meer sexy dan bijvoorbeeld een driekwartsbroek.

  27/03/2013 at 08:51
 • Reply Jennifer

  Superleuke broeken! Helaas vallen ze bij mij nog steeds lang haha!

  27/03/2013 at 08:56
 • Reply Kimberly

  Voor de zomer is het wel leuk, maar ik zou het niet zo snel dragen denk ik! Ik hou meer van lange dingen haha, behalve met rokjes dan 😛

  27/03/2013 at 09:22
 • Reply Marloes

  Dit is niet echt mijn ding. Ik vind de kleuren wel erg leuk trouwens!

  27/03/2013 at 09:28
 • Reply Chantal

  Dit is niet mijn ding, geef mij maar een normale spijkerbroek

  27/03/2013 at 09:32
 • Reply Milou

  Ahhh kan best. 🙂 Lekker luchtig en leuk! 🙂

  27/03/2013 at 11:53
 • Reply Joyce

  vooral bij een stoere jeans zoals de linker van het plaatje vind ik het wel leuk!

  27/03/2013 at 16:26
 • Reply Selina

  Ik vind dit best een leuke trend! Veel broeken zonder lengtemaat vallen voor mij als enkelbroek dus dat komt goed uit 🙂

  28/03/2013 at 08:52
 • Laat een reactie achter