Follow:
Fashion

Op zoek naar wijdere tops

Het is 2 weken geleden dat ik ben bevallen. Mijn lijf herstelt zich gelukkig erg snel en mijn buik is al bijna weg! Niet te geloven dat daar een paar weken terug nog een baby in zat! Hoewel ik echt niet mag klagen, heb ik nog niet helemaal mijn eigen buik terug. Een klein rolletje zit er nog. Ik ben heel benieuwd of deze uit zichzelf weg zal gaan of dat ik toch nog wat aan sport moet gaan doen in de toekomst. We zullen zien. Voor nu trek ik gewoon iets wijdere shirts aan, zodat dat rolletje helemaal niet meer opvalt. Echter had ik in mijn kledingkast heel veel strakke kleding, want dat droeg ik voor mijn zwangerschap altijd. En dus ging ik op zoek naar wijdere tops. En laten die nu net hartstikke hip zijn aankomende lente!

Ik houd van basics! Ik draag heel graag blazers en vesten en daar draag ik altijd een mooie basic top onder. Het liefst heb ik basics in allerlei kleuren, zodat ik goed kan combineren en afwisselen. Het eerste shirt is een shirt van een gewassen materiaalmix. Deze staat erg sportief met een jeans en sneakers. Het tweede shirt heeft een kanten randje, wat het shirt net iets specialer maakt. Hoewel ik het andere shirt alleen casual zou dragen, zou ik dit shirt zowel casual als naar een feestje kunnen dragen. In plaats van het te combineren met een jeans, zou ik het dan combineren met een rokje. Een wijder shirt moet je dan wel in je rokje stoppen, want anders staat het wel een beetje lomp. Het derde shirt is er in 4 verschillende kleuren en ik zou alle kleuren wel willen hebben! Ik ben fan van streepjes! Hoewel horizontale strepen normaal gesproken dikker maken, vind ik dat echt niet met een wijdvallend shirt.

Drukke printjes zijn ook heel erg trendy. En met een drukke print valt een buikje ook niet zo op. Ook deze shirts hebben een wat wijdere fit en kleden dus mooi af. En ze zijn lekker luchtig voor in de zomer! Met deze tops kun je alle kanten op. Boven een skinny jeans, een boyfriend jeans en zelfs op een short. De printjes zijn door de verkleining een beetje lastig te zien, maar het linker shirt heeft vogels erop staan, het middelste shirt heeft balletschoenen erop staan en het rechter shirt heeft allemaal pijltjes erop.

Een shirt met tekst doet het ook altijd goed! Ik vind dit een outfit heel sportief maken en met een goede jeans en een paar zomerse sneakers eronder, zie je er altijd goed gestyled uit! In de zomer prima zo te dragen en nu alvast met een blazer of jack erover. Ik kijk zelf altijd wel goed naar de tekst, want ik wil er wel achterstaan wat ik draag. Gelukkig heeft Esprit altijd geschikte, beschaafde teksten en weet je zeker dat je daarmee niet voor schut loopt!

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

5 Reacties

 • Reply Jorinda

  Zitten leuke tops tussen =)
  Ik wil als ik klaar ben met afvallen juist strakke tops dragen!
  Liefs Jorinda

  01/03/2017 at 08:24
 • Reply Elma

  Ik hou van dit soort tops, die met de printjes vind ik echt super leuk!

  01/03/2017 at 14:12
 • Reply Manon

  Ik vind zulke tops altijd erg leuk

  01/03/2017 at 17:27
 • Reply Dhini

  Lekker luchtig tops voor in warme weertje

  03/03/2017 at 22:25
 • Reply Sonja Van de Sande

  Lekker ik hou van wijde shirts!
  Dat rolletje is bij mij nooit weggegaan, het is net een wrat, niet weg te verbranden ?

  04/03/2017 at 18:36
 • Laat een reactie achter