Follow:
Fashion

Outfit: blokjes jurk

Blokjes zijn hip! Ik kwam ongeveer 2 maanden terug een heel leuk jurkje met blokjes bij de Primark tegen. Het was nog te koud om hem aan te trekken, maar toen de zon zich afgelopen week liet zien haalde ik het jurkje eindelijk uit de kast! Gecombineerd met mijn nieuwe pumps, die er qua kleur perfect bij passen!

outfitblokjesjurk1

outfitblokjesjurk2

Jaaa, i love dit jurkje! Het jurkje is gemaakt van super dunne stof en het zit heerlijk. Je kunt het jurkje met lange mouwen dragen, maar je kunt de mouwen ook oprollen zoals ik hier heb gedaan. Het enige nadeel aan het jurkje is dat de laatste knoop best hoog zit. Als ik ga zitten, zie je bijna mijn ondergoed haha! Daarom draag ik er een zwarte panty onder, dan zie je dat niet! De gehele outfit is trouwens van Primark, behalve het tasje. Echt een budgetoutfit dus!

outfitblokjesjurk3

Ik ging naar een verjaardag en dus heb ik er pumps bij aangetrokken. De volgende dag droeg ik mijn brogues eronder, dat staat wat meer casual. Het tasje is van Calvin Klein en daar ben ik heel gek mee. Er past precies in wat ik nodig heb en door het hengsel ziet het er chique uit.

outfitblokjesjurk4

outfitblokjesjurk5

Oh wat is mijn haar hier blond. De spoeling is er inmiddels -na 6 weken- helemaal uitgewassen en wat je hier ziet is enkel gebleekt haar. Ik ben afgelopen vrijdag weer naar de kapper geweest en er zit nu weer een zilveren spoeling in.

outfitblokjesjurk6

outfitblokjesjurk7

Jurk: Primark // Panty: Primark // Pumps: Primark // Tasje: Calvin Klein // Horloge: Michael Kors // Armband: Pandora

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

11 Reacties

 • Reply YuStSoMe

  Wat een leuke combinatie en die schoenen/pumps… Ooooooh gaaf! Daar hou ik wel van! Je ziet er goed uit!

  24/04/2016 at 07:59
 • Reply Irene

  Staat je echt super!! Hele toffe outfit!

  24/04/2016 at 09:27
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke outfit =)
  Echt een leuk jurkje !
  Liefs Jorinda

  24/04/2016 at 10:53
 • Reply DisneyChicks.nl

  Wat een mooie outfit! Het blokjes jurkje staat je super, en dan leuk gecombineerd met die gestreepte pumps. Very nice! 🙂

  24/04/2016 at 12:39
 • Reply An-Sofiz

  Wow, wat een mooi jurkje! Wil ik ook! 🙂

  24/04/2016 at 15:05
 • Reply Tessa Teresa

  Leuke outfit! Je haar heeft echt een mooie lengte nu en de kleu staat je ook super!

  24/04/2016 at 17:25
 • Reply Tineke

  Wat een gaaf jurkje, staat je ook erg mooi!
  Liefs

  24/04/2016 at 17:30
 • Reply Dhini

  wat superleuk jurkje. zoiets zoek ik

  24/04/2016 at 18:24
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Heel erg mooie outfit! Staat heel leuk! xx

  24/04/2016 at 20:20
 • Reply Karlien - Polished Cats

  wat een leuke kleedje zeg!
  het staat je ook zo goed
  en die schoenen, hihi mooi!

  liefs
  Karlien

  25/04/2016 at 18:56
 • Reply Elma

  Wauw! Echt een super leuk jurkje! Jammer dat hij niet met blote benen kan, lijkt met ook tof met sneakers!

  25/04/2016 at 21:49
 • Laat een reactie achter