Follow:
Fashion

Outfit: Kobalt blauw

Vandaag een outfit met een blazertje dat ik graag draag. Ik had dit blazertje gekocht voor de bruiloft van vrienden van ons, een maandje terug. Ik droeg het toen met pumps in dezelfde kleur, maar op een doordeweekse dag draag ik er nu het liefst een paar sneakers onder. Gelukkig heb ik blauwe Nike sneakers, die er goed bij passen.

kobaltblauw1

kobaltblauw2

Dit zelfde blazertje droeg ik vorige week in het roze, in een outfit op mijn blog. Die roze kleur combineert zo lekker met een blauwe jeans. Dit blauwe blazertje staat juist erg leuk op een witte broek en bij deze groen/grijze broek. Ik ben enorm blij met deze blazertjes, want met dit weer schiet je ze makkelijk over een t-shirt heen.

kobaltblauw3

kobaltblauw4

Ik heb mijn ogen heel naturel opgemaakt, met een bruine oogschaduw. De lipstick die ik hier draag is ‘Hollywood’ van Dior. Een mooie roze kleur, die ik echt vaker moet dragen!

kobaltblauw5

kobaltblauw6

Ik draag: Blazertje: plaatselijke winkel // Shirt: Zalando // Broek: Pieces via Sans-Online // Sneakers: Nike // Horloge: Michael Kors // Ketting: Tiffany&Co // Oorbellen: BiBa // Armband: Onecklace.com.

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

6 Reacties

 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke outfit weer =)
  Erg mooie blazer !
  Liefs Jorinda

  25/05/2016 at 07:16
 • Reply Babs

  Wat een sprekende kleur, love it! Het heeft iets heel fris, knisperend fris. goed dat je het ook kan combineren met een dagelijkse outfit, zo heb je er meer plezier van!

  25/05/2016 at 10:08
 • Reply Dhini

  Wat superleuk outfit weer. Lekker casual maar toch chick met blazer

  25/05/2016 at 12:49
 • Reply Manon

  Wow blauw staat je echt onzettend goed! Leuke outfit.

  25/05/2016 at 14:24
 • Reply Elma

  Toffe sneakers! Staan echt super goed bij de blazer!

  26/05/2016 at 20:58
 • Reply Roxanne

  De kleur van het blazertje staat je echt goed!

  29/05/2016 at 16:21
 • Laat een reactie achter