Follow:
Fashion

Outfit met Ibiza sjaal

Een Ibiza outfit associeer ik met een zomerse outfit, maar de Ibiza sjaal die ik in deze outfit laat zien kan ook prima bij een herfst outfit. Deze te gekke sjaal heb ik op Ibiza gekocht, op de Hippy Market Punta Arabi. En ik ben er echt super gelukkig mee. Ik draag hem erg vaak en het leuke aan deze sjaal is dat je hem op meerdere manieren kunt dragen. Bij deze outfit draag ik een heel simpel jurkje, met dus die leuke sjaal.

grijzeoutfit1

Wat is dit een heerlijke jurk! Vorig jaar gekocht bij de C&A in Duitsland. Ik was toen op zoek naar een simpele, lekker zittende jurk en ik kon het nergens vinden. Uiteindelijk in Duitsland bij de C&A gevonden en daarna in Nederland nooit weer gezien. Gelukkig heb ik er direct 2 meegenomen, deze grijze en nog een blauwe. Vorig jaar heb ik deze jurken ook heel vaak gedragen en nu ik zwanger ben kan ik ze nog steeds aan. Er zit veel stretch in dus hij kan nog prima even mee.

grijzeoutfit2

Ook kun je mijn buikje goed zien in deze jurk, want natuurlijk ook leuk is. Ik kan mijn buik nu echt niet meer verstoppen, maar dat hoeft ook niet. Ik laat mijn trots graag zien!

grijzeoutfit3

grijzeoutfit4

Deze sjaal kocht ik dus laatst op Ibiza. Het is een lange sjaal die je op meerdere manieren kunt dragen en hier draag ik hem dubbel. De sjaal heeft allemaal katoenen slierten. Eigenlijk heel simpel, maar geniaal bedacht. Ik ben voor deze kleuren combi gegaan, omdat ik vaak (licht) roze en groen draag en de kleur grijs kan overal wel bij. Uiteindelijk ben ik heel blij met deze kleur keuze! Ik kocht de sjaal op de Hippy Market Punta Arabi in Es Canar. Die werd gehouden op het terrein van ons hotel.

grijzeoutfit5

Zoals jullie me kennen, draag ik altijd alles op kleur. En dus zal het je vast niet verbazen dat ik hier grijze laarsjes onder draag. Ik bestelde deze aan het begin van dit jaar, in de sale bij Spartoo. Ondanks dat ze maar iets van 20 euro hebben gekost en niet echt van leer zijn, lopen ze heerlijk. Het zijn echt mega fijne laarsjes!

Ik draag: Jurk C&A (Duitsland) // Legging Ross Dress for Less (Amerika) // Sjaal Hippy Market Punta Arabi (Ibiza) // Laarsjes Spartoo // Oorbellen T.J. MAXX (Amerika)

Share:
Previous Post Next Post

Dit vind je denk ik ook leuk:

4 Reacties

 • Reply Manon

  Hele leuke outfit en die sjaal past er goed bij

  17/10/2016 at 16:34
 • Reply Karlien - Polished Cats

  leuke outfit!
  die sjaal is een leuke toevoeging 😉

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  17/10/2016 at 21:07
 • Reply YuStSoMe

  Je ziet er goed uit. Het buikje is nog mooi klein, bedoel dat groeit vanzelf nog wel. Beter dan meteen al megawoman te zijn.

  17/10/2016 at 22:44
 • Reply Jorinda

  Wat een super leuke outfit weer =)
  Erg mooie sjaal!
  Liefs Jorinda

  18/10/2016 at 14:08
 • Laat een reactie achter